Najdi forum

pametna otroška ura

Pozdravljeni,

mogoče bo zvenelo butasto vprašanje, mogoče se pa le najde nekdo, ki mi lahko pomaga.
Imam vprašanje v zvezi s pametno otroško uro. Otroku še ne bi kupila telefona, ker se mi zdi, da ga še ne rabi. Se nam pa je v letošnjem šolskem letu že zgodilo, da nas je kje čakal kakšne pol ure po svojih obveznostih, ker so se v službi stvari zavlekle. Tale pametna ura se mi je zdela dobra zamisel, da bi jo imel, saj bi mu tako lahko sporočila, da zamujam in sploh sedaj ko je zima, počaka nekje na toplem.
Zanima me ali pametna ura deluje brez telefona v bližini, ali otrok potrebuje tudi telefon. V navodilih piše, da lahko jaz iz svojega vse upravljam. Kdo potem plača stroške klica, ki ga opravi otrok. Glede na to, da se teh ur kar nekaj proda, upam, da se najde kdo, ki bi mi znal pomagati.
Hvala

Takole bo to. Za uporabo pametne ure na način kot ste napisali potrebujete uro z možnostjo uporabe sim kartice, kar potegne za sabo dodatno naročnino. Če tega ni je ura uporabna le z telefonom preko bluetooth povezave na daljavi do 100m. Za sprejemanje klicev pa tudi preko wifi, če ga ura ima. Ura ima OS Android Wear, ki je lahko povezan samo z enim telefonom.
Se pravi, da otrok za uporabo ure potrebuje tudi telefon.

Pozdravljena,
Za uro Smart kids nerabi telefona tako kot ste napisali. Ura ima svojo SIM kartico,vi imate naložen program na svojem tel in to vse dela.

Tudi trditev, da mora imeti telefon za uporabo ure ne drži. Uro lahko uporabljate ločeno in samo kot uro!

Kako se nastima na tej uri cas in shrani tel.st.v njej? Kako tudi na uri prestavljas gor in dol ter ok? Sinu sem kupila to uro, klicem ga lahko, vendar on mene ne more ker nima st.noter in rada da ima pravilno cas gor…
Hvala in lep pozdrav

Prosim, če mi lahko.kdo pomaga s to smart kid uro. Sem si nastavila aplikacijo tako da imam povezano uro in telefon, vendar ko zelim v nastavitvah nastaviti uro, imenik itd, me opozarja da je naprava offlime. Hcerko lahko klicem, ona mene in nobenega ne more. Sploh se ne znajdem več.

Tudi mene zanima..lahko ga pokličem ampak piše da je offline..se pravi kje je problem? Lp

Zakaj enostavno ne kupite nek poceni telefon z osnovnimi funkcijami?

Pozdravljen Jernej. Ste morda že našli rešitev?
Mi smo na sinovi uri brez problema vse nastavili, na hčerkini pa nam ravno tako sporoča, da je offline.
Tudi že tisti sms smo poslali, ampak ni spremembe?
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close