Big bang je za ku*ac
Zdravo
3meseca nazaj sem pri big bangu kupil namizni računalnik za 2000e in po enem mesecu je že crknil(pač ne čisto v bistvu mi je med igranjem iger veš čas zmrzoval pa sem ga moral resetirat tak 3x na uro) nesel sem ga na service tam je bil 1mesec ko so mi ga pa vrnili sem pa zvedel da so mi zamenjali le disk, ki nima nič opraviti z zmrzovanje iger v resnici je crknil hladilni sistem ter posledično se je zaradi tega skuril procesor ko sem jim to povedal so mi rekli da oni kao že vejo kaj delajo, skratka odnesel sem ga domov in Evo, Mel sem prav, po dveh dneh sem ga moral nesti nazaj ker ni bilo popravljamo in je bilo vse še samo slabše.
Skratka ugotovil sem da so oni menjali samo disk ker so hoteli privarčevati nov procesor bi jih stal okrog 400+€ disk pa veliko manj. Skratka zdaj ga mam že 3 mesece od tega je že vse skupaj 2meseca na servisu ker so oni nesposobni.
Tako da vam odsvetujem nakup pri big bangu pri njih od zdaj naprej se kalkulatorja nebom kupo kaj šele kakšne dražje stvari in če le imate možnost se probaj te izogniti big bangu.
Butl, pred servisiranjem preberi pogoje za vračilo ali servisiranje. In na znanje, trgovec kot je Big bang ne izdeluje računalnikov, tako, da on ni kriv za nedelovanje kupljenega. Če bi ga pa nesel nazaj v trgovino…, to je pa že druga zgodba.
Sumo to da oni ne izdelujejo računalnikov je sicer res ampak, Vendar osebno jaz tudi odsvetujem nakup pri big bangu upoštevati moraš da je njihov serviser učitno slab ter da je nakupovanje pri njih že nasploh drag, ter da je uctno tudi servisiranje zamudno.
Tako da jaz tudi odsvetujem nakup pri big Bangu.
Moj nasvet – nikoli ne kupi ničesar v BB, jaz sem se tega naučil zgrda, ko sem hotel uveljavljati svoje pravice.
Forum je zaprt za komentiranje.