iščem hekerja
No, čuden naslov, ampak mislim, da kar ustreza. Zanima me namreč, na kak način bi se ugotovilo, od kod prihaja in kdo mi pošilja pošto.
Sicer je poštni predal, od koder prihajajo maili, komercialen, kar si lahko naredi vsak, kolikor vem.
Ker gre za zame pomembno stvar, resnično želim to raziskati, ampak nimam nobenega pravega znanja. Zato želim priti v stik s kom, ki to znanje ima in ga je pripravljen deliti oziroma tudi prodati. No, če je to seveda sploh možno. Vem, da ni pot najbolj legalna, toda tudi legalnega načina ne poznam nobenega. Če je kdo kaj bolj podkovan v tem, naj mi prosim pove.
Lep pozdrav.
kaj ali ti virusi pošiljajo emaile, pa te je malce prizadelo in si sedaj jezen
na vse.
Drugače je pa z emaili takole:
v glavi imajo zapisane podake od kje je email prišel itd, itd…
tako da če sam znaš prebrati, potem ne poterbuješ kakega hackerja.
lp
Ok, ok, ne jezim se zdaj na vse 🙂
Ne gre za virus, gre se za osebno izsiljevanje, pa tudi tisto, kar piše v glavi maila mi ne pomaga nič.
Saj jaz lahko komuniciram s tem XYZ, lahko mu odgovorim, samo to ne pomaga kaj dosti. Vse, kar je, želim zvedeti, kdo je ta lopov in kako do njega.
Če imaš, dragi klemenxx, kako pametno idejo, na dan z njo 🙂
Komercialen poštni predal ni free oziroma ni dosegljiv vsakomur.Za takšen predal je treba plačati.Tisto so nekomercialni poštni predali (npr. http://www.email.si je nekomercialen).
No, glede email-ov, ki jih hočeš izslediti obstajajo povsem legalni programi.Zato tukaj ne bi smelo biti nobenih težav.
Na tem naslovu dobiš program za trace-anje email-ov.Je Trial ware (15-day trial period), ampak vseeno.
Lp, Max
Tako, kot ti je že Klemenxx povedal, te maile, ti verjetno pošiljajo virusi.
In ti praviš: “Ne gre za virus, gre za osebno izsiljevenje…….”
Res je ne gre za to, da bi tebi nekdo pošiljal viruse ampak se virus nahaja v računalniku nekoga drugega, ki za to sploh ne ve in virus iz njegovega računala pošilja maile na tvoj naslov ( in lahko istočasno tudi na naslov koga drugega). Gre namreč za to, da je nekdo pač okužen z virusom in njegov računalnik deluje kot “server” in vsakokrat ko se ta oseba poveže na internet pošlje email na določene naslove (tudi tvojega). In vtem primeru če ima ta oseba modemsko povezavo in gre naprimer desetkrat na dan na internet istočasno nevede pošlje viruse in tako ti dobiš deset mailov na dan in misliš, da te nekdo izsiljuje. Na tak način delujejo predvsem nekateri trojanski konji v katerega avtorji vpišejo določene email naslove in potem ti programi pošiljajo maile na te vpisne naslove vsakič, ko se računalo poveže na internet in iz njih se potem avtorji teh programov povežejo preko odjemalca “client” in vzpostavijo stik z željenim računalom.
Kako pa izgledajo ti email naslovi? ALi so si podobni? Imena? Črke, Številke?
Ali jih ne moraš blokirati z block sender?
lp
Izčrpen odgovor, hvala, ampak ni to to. Ni stvar v tem, da bi prišlo 10 mailov na dan…stvar je v tem, da je nekje nekdo, ki me pač izsiljuje. Pozna stvari, ve, kdo sem, ve, na kaj mora pritisniti, da bi dobil željeno.
Zato želim odkriti skrivača, da bi se to prenehalo.
Pošta prihaja iz email.com.
Ni nobenih čudnih znakov.
Ja če ti pošilja vedno iz istega naslova potem ga blokiraj v outlook-u.
lp
ps:
Kdorkoli že je ta junak, ki te izsiljuje, to verjetno ne počne brez razloga.
Največkrat so vzrok takemu početju kakšne zamere iz preteklosti.
Tako, da verjetno lahko iščeš junaka med tistimi, s katerimi si imel kakšne konflikte. Teh pa najbrž ni veliko?
no ja – da se, samo ne morem pač teh zadev tukaj pisariti, ampak
seveda obstaja možnost…..
lp
Klemenxx, prosim, če se mi javiš na e-mail, pa ti tam razložim več: [email protected]
Potem pa sporočita, kdo je to bil, da mu bomo
izrekli sodbo v imenu ljudstva.
hehe… hehe… hehe…
“…ne moram teh zadev tukaj pisariti…”
Se mi pa zdi, da nas je še dva milijona takšnih, ki imamo probleme s tem, kako se znebiti nadležne pošte, tako da nebi bilo nioč narobe, če bi bilo to tukajle napisano ali pač?
lp
Stvar je preprosta, zapri/zbriši poštni predal in nadlegovanja ni več, če seveda znaš stvari “vreči čez ramo”. Ne razumem, zakaj sploh bereš…
Lahko pa predal pustiš, a ga prenehaš uporabljati in si ustvariš novega.
Brez zveze je plačevati hekerja, ko zadevo lahko zaključiš sam takoj.
Oj,
Slo-Tech bi bil verjetno bolj pravi naslov (sklepam).
Prosim, ce se mi oglasi kasna oseba, ki se zelo dobro spozna na racunalnike. Varjanta: Heker! Rad bi ga neki prasal, ki me zelo zanima. [email protected]
Če te nekdo izsiljuje in se vtika v tvoje osebno življenje je pravi naslov policija. Če je vmes še kakšna grožnja (tudi nedolžna) lahko precej hitro odreagirajo in uredijo zadeve …
rabim hekerja, gre za osebno zadevo. Če je gdo zainteresiran naj mi piše na [email protected]
Ali mi date facebook ali email da se lahko tam pisema
Na tem forumu preden se kaj objavi napiše se levo zgoraj pojavi rumen klicaj kjer je ključavnica in napiše povezava ni varna. To naredi za zelo kratek čas.
Ko se o tem napiše, pa to ne dela več ampak se lahko vidi da povezava ni stalna preko klepeta desno spodaj, ko za 2 desetinke zmanjka kdo je prisoten v klepetu, tam kjer kaže število oseb. Če bi pajaci tako nadzirali kriminal kot navadne ljudi, kriminala sploh ne bi bilo.
Pa hvala za vklop ventilatorja. Lep pozdrav.
Iscem hekera nujno napisite mi sms na 064292264
Kaj pa v primeru, da policija nič ne more, kljub temu, da je bila zadeva prijavljena?
Forum je zaprt za komentiranje.