Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas IN – LINE CENER

IN – LINE CENER

Kaj se vam zdi, a mislte, da bi pri nas rabl en ornk IN – LINE center, kjer bi blo več igrišč, streha, savna itd. Da bi se tam obvijale tekme in turnirji, da ne bi blo trba hodt iz enga konca na drugega, pa še trenirat bi mel kot, kaj pravte. Delamo podjetniški načrt un razmišljamo v tej smeri, kaj mislte o tem, napište svoje predloge!!!!!

jaz pa še pošiljam anketo na to temo:
http://in-line.me.ly

Pa sj neki tacga je v brezovci!
Pa pomoje nebiblo dobr k bi biv igrise zih v lublan to je pa itak delc prec!!!

Pa koga to zanima ce bi blo zate predalec?! Ne misli samo na svojo rit!
Mislim da nas je veliko takih ki bi bili zelo veseli takega centra v Lj, saj se mi zdi da je povpraševanje zelo veliko – zelo tezko je dobiti termine v ostalih centrih (ki pa so celo izven Lj)!!!

btw: kje na brezovici pa je tako igrisce (ali si to sploh mislil brezovico pri Ljubljani)?

lp

S povdarkom “EN ORNK IN-LINE CENTER”!!! Končno nekdo, ki kuži za kaj se kle sploh gre. Všeč! 🙂

Od mene maste podporo. 😉

Kje pa naj bi ta center okvirno stal?

Lp, UK #13

Ej mene tud zanima v kateri brezovci si to mislu???

Ma ja sj loh v tivolijo plastiko nastimate tko k jo nastimajo podmezakljo pa boste mel vse na kupu, pa se dnarja vm spet vm lublancanom nav treba dat s proracuna!!!!!!!!!!!!dejan napisal:

Aja pa itak mate Tabor zrihtan!!!!!
Ne se vi men centralizirat!!!!!!!!!!!

ta center naj bi se nahajal nekje v okolici Lj. oz. na relaciji Kr – Lj. ta lokacija naj bi bila najbolj primerna za vse ekipe oz. igralce

Pa ce se ene normalne hale za hokej na ledu ne morjo skup spravt razn v tivuliju k je pa itak vec namenska pol pa mislte da bodo kr za in line naredl!!!!!!!!
Mogoc ce se najdejo sponzorji, kr drzava itak nc ne da za sport!!!!!!!!!!!!!

Ej ti “Nekdo” si mi pa en težek pesimist!!!!!!!!!!!!!!!! pa še en!

Veš sej ni vse tako črno… Vse bo še v redu. 🙂

Zanimivo, zanimivo … Ja, upam, da vam bo uspelo! 😉

Pa TNX za info, bom še naprej spremlju razvoj te teme.

LP

Vsem tistim k niste na tekočem: V Lukovici je zame že itak dober center (streha, velik igrišče, garderobe, tuš… pa huda oštarija, savna…). Mišo dela že naprej—> baje je že drsališče (neuradno)…
Mal se ozrite naokoli, pa boste vidl, da stvar SPLOH ni črna:)

Je pa res da takega centra ni v vsaki SLO vasi. Če pa pogledam situacijo pr fuzbalu in mal primerjamo, pa lahko vidmo, da smo itak že zmagal:) (joke)

Mimogrede, če kdo rabi koleščka KUZAK jih mam še nekaj. Velikosti 80 in 72 in pa trdoto 74A in 84A. Cena 7.000 sit za komplet 8kos.

LP

Rozi

Dj posl na [email protected] tvojo cifro pa se bomo zmenl za kolesa!!!!!!

Samo toliko (če še niste seznanjeni) se bo zdele enkrat okol 8. maja odprl hokejski center Gradiant (no – gradiant je ze odprt, samo imajo samo tenis, fuzbal, ……) v Tomacevem – tam pri rondoju … Anyway zadeva bo mela dva igrisca s podlago – ploscami (torej taka kot je bila na svetovnem prvenstvu al pa k je bila na rokometnem EP v sloveniji)…
Bosta dva manjsa igrisca, banda bo pa tako narejena, da se bo lahko tudi
vmes podrla in bo nastalo eno veliko igrisce dimenzije kot je za tavelik hokej (60×40)…

No sam tolk… pa bomo mel v Ljubljani neki hudga (aja cez zimo bo pa to se pokrito baje)

to bi blo ful dobr sploh ce bi bil u kranju al pa v ljubljani.upam da vam projekt uspe!!!!!!!!!!!

Ja dej pa se en bordel zgrdte zravn da si bomo lahk jajca spraznli!!

sej ti sam to rabš

ja gezič ne more iz svoje kože, mislm tiča, hahahhohohohhehehehhihihihi, špric, špric, špric, ampland forever, je tku jurčk?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close