Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas sodniki

sodniki

sej jst nebi bil piščanc če se nebi tle mal prtožu pr pi… matr… Sam kar je preveč je pa preveč. Sicer nism bil n tekmi v dol. topl. proti utiki sam sm bil pa seznanjen s podrobnostmi o razveljavitvi gola in te scene ko ga sodnik ki je na golovi črti gol prizna, sodnik na sredinski črti pa obrekuje osebke žžžžžžžžžžžžž spola in gol razveljavi obveljala je kakopak slednja. rezultat na koncu 4:4 ker ”zvezdniška” (ker v slo ni hokejske zvezde), zasedba utika ne sme izgubiti proti nekim kurčevim piščancem, pa se pol mal priredi sojenje. Npr. Kazen dobi piščanec zaliman na bando, model iz leda ku ga je zalimu pa izpade zvezda( naj taisti feget pukaže kej več n ledi kukr d se tle kretensku izživlja, mi je pa iskreno žal da so v sloveniji taki hokejisti z leda, ki znajo s piščanci igrati neodločeno- SRAMOTA)

ZA konec še to:

KAR NAS NE UNIČI NAS NARDI MOČNEJŠE

Ej, starpiščanc se popolnoma strinjam s teboj!!! To je cela žalost, pa verjam to se ne dogaja sam na vaših tekmah!

Lp, UK#13

a grejo teli pedri zabarski sam men na zivce a se kermu 😉

končno en taprav.Sam jebi ga tisti gol ki so mi ga razveljavili ne bo prišel nazaj.

these guys are all bunch of stupid fu**s!!! zabarji smrdijo…

Ja, UK #13, to se proti vam dogaja tud nam. Pri rezultatu 14-1 za nas ste našmu igralcu namerno polomil nos. Že veste, kdo, kako in zakaj !!!

Maščevanje je sladko !!!

Čist tko informativno, Kranjskogorc kako pa veš da je bilo namerno. Sej veš kako hitro se to zgori.

Če imaš zdrave oči in IQ vsaj okrog 10, ti je jasno. Sploh pa, če je 13 golov razlike, če je bilo že tik pred tem nakazano odloženo kaznovanje in če poznaš to ekipo.

Še kaj, ker tako sladkega maščevanja še ni bilo ?

kranjskogorc napisal:
> Če imaš zdrave oči in IQ vsaj okrog 10, ti je jasno.
> Sploh pa, če je 13 golov razlike, če je bilo že tik pred tem nakazano
> odloženo kaznovanje in če poznaš to ekipo.
>
>
> Še kaj, ker tako sladkega maščevanja še ni bilo ?

Ti maš pa neke frustracije že od prej, al se sam motm???

Sploh pa mi je ravno a je bilo zanalašč al pa ne, jest osebno nisem bil vpleten v noben incident in bom to “al je, al pa ni bilo”, prepustu tistim k so za to poklicani… Sam bom pa v miru odigral do konca sezone in potem zasluženo odšel na morje za cele štiri mesece, kjer ne bo v bližini ne duha ne sluha o in-line hokeju “s tem mam v mislih tudi tebi podobnih”! 🙂

Lp, UK#13

PS.:”kranjskogorc” ampak važn, da ste jih stresl a ne?!

kaj se motm al ste bwogi in ne znaste prebrt naslova tega foruma.
debata naj bi tekla o sodnikih

ajde

ma teli sodniki v dp prvenstvu so sam zato da vlečejo dnar da bi pravičn odsodl pa ne!!! pa ne vem kako je možn da sodniška organizacija pošle na finale druge lige sodnike k niso sposobni sodt lige do 14 let!!??

roy

kaj je Roy, a ste zgubil pa je mal bad

ma sam ste pa glupi vsi.k pa zgubite al pa kej so pa kr sodniki krivi.sej zajebe ker ve
kat ker mnkat sam
e je ekipa dobra je nau noben sodnik tok zjebou da ne bi zmagala.to je vse u glav fantje

se mi zdi da m dmir prov, sodniki so kašn so, pa če boš eno tekmo zgubu zard njih, še zmer lhk prvenstvo zmagaš…če s pa zanič, ti pa tud sodnik nemore pomagat

jah un Hribar a kva j ze un ritopik……… res nima pojma. njemu das piščavko, isti ***** kukr da b dau majmunu bazuko……………………………….PIIIIIIIIIIIIIIZDARIJA.
NO SJ verjetn mu ga utičani utikajo pa mu to ocitno tko pase da poj mau za njih sod….
konc konceu mu pa z ust po kurch smrdi. nima pojma na kratko.

Mensur kva pišeš če nimaš pojma o sojenju in sodnikih.
Hribar je bil na svetovnem prvenstvu v in-line hokeju med štirimi najboljšimi
sodniki in je piskal tekmo za bronasto kolajno.Kar se pa tiče pika ki si ga omenil je pa to prišlo od tebe ki imaš s tem izkušnje

Ma dej sam fak off in sodniki.Sam nimam nic proti njim,nej sodijo kokr jim prdne.Ce si bolsi bos zmagal z pomocjo sodnika al pa brez! Sam mam pa pripombo na Gruskota in podobne k se jim neda dvigni riti in nog ko gre pak ob bandi.Pol pa itak se odbije k nasprotniku direkt pred gol na palco in je en ***** od ovce!! Sam tko BTW!

Mislm da ce so ze placani nej sodijo in se premikajo in odmikajo po igricu tku ku buh zapove ,ne pa da se menijo z gledalci od alkohola pick in razno raznih drugih bedarijah!!
sej picke ruls sam ce sodi nej sodi prokleti I ar BABUNI!

Ma dej sam fak off in sodniki.Sam nimam nic proti njim,nej sodijo kokr jim prdne.Ce si bolsi bos zmagal z pomocjo sodnika al pa brez! Sam mam pa pripombo na Gruskota in podobne k se jim neda dvigni riti in nog ko gre pak ob bandi.Pol pa itak se odbije k nasprotniku direkt pred gol na palco in je en ***** od ovce!! Sam tko BTW!

Mislm da ce so ze placani nej sodijo in se premikajo in odmikajo po igricu tku ku buh zapove ,ne pa da se menijo z gledalci od alkohola pick in razno raznih drugih bedarijah!!
sej picke ruls sam ce sodi nej sodi prokleti I ar BABUNI!

ti prevec risanke gledaš
drgač se pa strinjam s tabo glede sodnikov nej sodi tko k more sej je placan in to ful je placan!! ne pa da sloni na bandi in se meni s pi****

gremo štrajkat

mensur,
Zakaj se skrivas za tem zakrinkanim imenom. Poleg tega pa si skrajno neolikan in ce zate jaz nimam pojma o sojenju, jaz zate lahko trdim , da nimas osnovnih cloveskih manir, ki se jih vsak nauci ze v osnovni soli, ti pa si zgleda ravno takrat “zaostal pri pouku”!

Mensur ti si res ena opica mlada ce je kksn sodniski par kej vredn sta hreibar in un tip z brkami!

ja itak, ron acheson in hribar rocks tha floor!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close