sezona 2004
A ze kdo kej ve za sezono 2004? A bosta isto 2 clanski ligi? Zacetek??
V sezoni 2004 bosta sigurno dve lige rok prijave je 1. februar pričetek okvirno 11.april
Kakšn bo sistem tekmovanja v drugi ligi? 1-krožn, 2-krožn?
Do kdaj naj bi pa bla liga?
V članskih kategorijah bo enokrožni sistem,začetek lige je predvidoma sredina aprila, konec pa 25. junij
prvak bo troha pub bled k majo letos zlo dobro ekipo kot na primer david rodman denis kadic jure kralj boris pretnar itn!!!!
če vrjameš da bo troha prvak,veseli bojo lahk ce bojo prsli med 6.letos bo prvak horjul k ma tazga golmana k ga bos lahk cet 5 let u nhl gledu
ja jozo kaj si pa ti tok pameten sej bomo vidl kdo se bo na konc smejal!!!sej je tamau dobr sam tok pa spet ni da ga nebi rani rodmani kralji kadici zluknal!!!hahahahaha
Še nkol ga niso, pa tud zdej ga ne bojo!
Sicer pa… kaj so do zdej Rodman, pa Kadič, pa Pretnar nardil v inlinu, da bi jih štel za favorite? itak se jim ne da rolat.
Bo en Horjulc pršu, se vrgu z glavo naprej pod pak, ga ujel med zobe in plunu mim golmana…!
ma ja stari.dej mi res povej kaj so kadic itd nardil do zdej,jst jih mam sam tok u spominu da so klasicno prhajal dopolne direktivo na tekme.sanse majo edin ce jim bo tok iz ust smrdel da bojo nasprotniki u nezavest popadal 😛
Hude so te vaše debate. Paste, da nebo Ali En kak text o vas napisal:)
Zgleda, da je odpadli vikend naredu svoje. Tekem ni bilo, na forumu je pa že cela revolucija, kdo bo prvak.
Fantje, a ni brez veze da se DP sploh igra, ko pa vi že vse veste kdo bo prvak?
Stavim na Piran:)
LP, Rozi#27
Rozi, tvoja stava ni slaba 😉
Glavni kandidati za prvaka so samo trije: Piran, Asa, Horjul.
Vse ostalo bo presenečenje.
fantje jst si upam stavt vse kar mam da bo horjul prvak. to pa je tm ene 2 jurja
Jest sm tud za HORJUL, stavm gajbo
A pol moram tut jst vplačat?
Sej si skor ne upam, k moram višat od Hrjujca. Komaj premorem več k 2 jurja:)
Torej za Piran 2.030,00sit 🙂
LP, #27
Minimalna kvota za višanje je 30sit dragi UK#13, pa ne bit tolk malenkosten.
Za vse obstajajo pravila, ki nikoli prej niso bila napisana. Torej si jih je moral nekdi izmisliti. Zakaj nebi bil tokrat jaz tist:)
Moje visočanstvo#27
Za vse obstajajo pravila, ki nikoli prej niso bila napisana. Torej si jih je moral nekdi izmisliti. Zakaj nebi bil tokrat jaz tist:)
Moje visočanstvo#27
kadic je povozu horjul hahahahahahaa
pa se trezn je bil tko da ne vem….
kaj pravis na to jozo a te je mau presenetu nc vec srece prihodnjic horjulci!!!!!!!!!!!!!!
kva je horjulci ke pa ste zdej!!!!!!hahahahaha
nekam tihi ste nevem no ste bli prej tok glasni!!!!nemorem verjet z lahkoto!!!!!
Sezone še ni konec.
HORJUL DO TOKIA!!!
Forum je zaprt za komentiranje.