Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas ej piščanci šeeeeeee

ej piščanci šeeeeeee

Ale piščanci dejte še kašno glupo foro napisat, da se mal nasmejimo!
Tuki so vsi čist preveč resni!!!

PIŠČANCI ZA PREDSEDNIKA!!!!!!!

Pika, ti sam pridi bos dobila se………

grrrrrrr

povej kam…

pridi v postojno, pa ti pokažemo da hokej sploh ni najbolj pomembna stvar v postojni.ampak…

ja hokej sploh ni najbl pomembna stvar, pa tut za hokejiste ni!ku tu je mestu enh samh gwb.(za neuke: gwba je oseba,ki skoraj ves svoj prosti čas nameni pitju, pa naj bo to piva,bambus,travarca,pelinkuc,štok,…in ostali napitki). dosti nas je pjezda.ma ne seje kul.

ti pika si kej gwba?

ma vs prosti čas glih ne namenm pitju, sam med vikendom pa sm gwba!

ej jakc, jst sm vsak dan v postojni…

ej ti pika prepita pridi tle s keptnm Picardm eno furo pu galaksiji. bom dal kumando “ful warp, engage”. bo spidiralu za popizdit. lhku se ustavva na pustaji deep space 9 pr Quarki u bari in spijeva ksno ekstraterestrial pijacko…
puzdrave iz wrm houl neki nad gorico..

cptn. Picard, kaj rabm kašn super-ekstra kompas da te najdem v galaksiji?

Aja pa še to, k se glih nahajaš v galaksiji… dej mi povej kako je lahko vesolje neskončno? Tega jst ne zastopm. Nekje se more končat!!!

ma ne rabš nubenga pusebnga kompasa. samu se zmenva ki te puberem oziroma te prežarčim na ladjo in gremo en krog. če si za?
glede vesolja je Einstein reku: “Samu dve stvari na sveti sta neskončni. Vesolje in človeška neumnost, pa nisem prepričan za vesolje.” štekš.
drgač pa morde se ki kunča samu jst še nism najdu konca:)

Sam men res ni jasno da je lhko neki neskončno… nekje se more končat!!!
no povej kje me boš pobral….

pikica, kdo si ti????????????
Hmm, praviš da si dosti v postojni, to pomeni da…
Ja no nekaj že pač pomeni.

To pomeni, da sem dosti v Postojni :))

jst mam tri niple, kaj tu je kej čudnu

pikica igra pikado v riziku…mislm,da takih punc ni veliko…seznam je precej skrčen!ha!pa te mamo….:)

morda pomeni da si iz postojne!!!
No kakorkoli že be fine!!!!!!!!!!!!!!

kaj tretji je uni ku visi tam med nogami.NIPLČEK

Verjem men, da me zihr nimate, kr sm zadnjič prvič špilala pikado v Riziku, tko da… :)) Ne vem, no. Pa tud iz Postojne nism, jakc 🙂

al maš mogoče kr tri med nogami?

pikica kaj se morda poznava midva??

Jst poznam tebe sam iz slik… pa včasih kej od piščancu slišm… Drgač pa mislim, da se še nisva srečala….

Kaj je s tabo kej narobe slucajnu?
Si kej bolana?
Ti smrdi z ust?
Si retardirana?
Maš krive noge?
Ne morš delt pučepu?
Imaš fetiš na odprte medenične zlome?
Te lula srbi?
Maš full podkožnih dlak?
Si kosmata po hrbtu?
Imaš tatu (jst sm bwga)?

Ne, mogoče je pa samo pika … pika božič …

Nej ti odgovorim na vprašanja!

NE
NE
NE
NE
NE
NE
NE
NE
NE
NE
NE

Predvidevam, da maš ti probleme sam s sabo, kr vsakmu kr neki zamoriš!!! Noben ti nč noče, ti pa kr neki nabijaš… Človek božji, kaj je s tabo? Sploh ne vem kaj sm kej tazga rekla oz. napisala, da sm zarad tega zdej mutasta?! Sicr pa…sej mi je vseen kaj si mislš!!!!

Življenje je lepo, če ga živiš….

u sektorji nd gorico sunce kuri ku zmešanu in ni z hodt tm ukuli brz okjalu da sole in sunčne kreme faktor 518. keptn krk kaku kaže kej u tvojmi sektorji?
pika puvej koordinate ki te puberem, ker jst itak pridm z Entrprajsm:):):):)
ajde

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close