In-line zveza
A ste vi vidl kva zveza dela. Jst tle mislm da je to ena sama velika kuhna. Dolenjske toplice so hotel zajebat da nebojo prišli v finale pa so jih topličani nazaj k so premagal kranjsko goro. Zajebal so pa zato ker jih niso pustil igrat z Piščanci, in so jim uzel tri pike.
!!!!!!!! VI GOR NA ZVEZI DEJTE SE MAL ZRESENT PA BOTE POŠTENI !!!!!!!!
bwahahahahahaha, Globe ti si opica
kva a zdej sm pa jst opica. Mal povem kva se na zvezi dogaja pa sm opica
Zveza dejte se mal zresnt
da so dolenske premagale kr.goro je ze znanstvena fantastika.
kr. gora ze celo sezona gladko premaguje ekipe k so velik bolse k dolenske top., pol pa da so ene dolenske na fer nacin premagale kr. goro-a pa se je teb model cist odpelal v drugo smer. jesenicani so se zmenil med sabo, rezultat je pa bil pol tak je.valda bojo kr. gora pomagal svojim fantom, k so na delu v tujini (dol.top.)!!!
mal poglejte pravilnik,pa boste vidl zakaj so jim vzel točko,pa kukr jest vem so jimdal celi mesec da se zmenijo z piščanci da odigrajo tekmo.pa tole z kr.goro je bla sigurn kuhna…….pa sam eno točko so jim vzel…
Tole s kr goro men vrjemte da nibla kuha k sm biv na tekm, pa ce se prov spomnm so nekateri s krvavmu nosm dol z igrisca odhajal!!! Pa kranska je kr neki stang zadela!!!!
Globe ti si opica
am ja da namo rekl kako so ne fer v zvezi!!k je en vidja tekmovanja hkrati tudi vodja ekipe-X!!ja sigurn da bo vse narediv da njegova ekipa ne bo ispadla!!ja glede dolenskih toplic so pa cist posteno prisli v finale kar so si tudi zasluzli!!na jesenich so fer premagali Kr:Goro!!!odigrali so fer srecanje kar prisli nj bi pogledt to tekmo pa bi pol videli da tekma niti slucajno ni bila prodana!!saj je ze nekdo prej napisov da je neki igralec odsuv iz igrisca z okrvavljenim nosom tako da je bila tekma res odigrana fer!!
#21, ne da bi bral misli, samo zdi se, da te nekej ta rezultat nekej muči. Ljudem ne privoščiš zmage al kaj? Globe ni kriv za to. LP, Topličan
ma ta rezultat me še najmanj muči. če so jih premagali so jih premagali in morjo dobit pike za zamgo. tle ni dvoma. moti me to ko pravi da so jih zajebal ker jim niso pustil igrati s Piščanci. tekma med piščeti in dolenjskimi je bila namreč odigrana na taboru in so jo brez boja dobili piščanci. če me spomin ne vara je državno naštimano na enokrožni sistem in turnir na taboru ni bil odpovedan ali predčasno zaključen zaradi slabih vremenskih razmer. če pa se vam zdi da bi se morala tekma odigrat znova potem gotovo ne boste imeli nič proti če bi se tudi piščanci spomnili da bi kakšno tekmo igrali znova. to me moti. vsekakor pa dolenjskim privoščim zmago proti kranjski gori, ker so fejst dečki. bl fejst kukr marsikdo iz ostalih ekip prve elitne lige al kakor se tej žalosti že reče.
lp
dol.toplice so se z piščanci že zmenil da bojo igral pol so se pa na zvezi odločil da nesmejo in so jim uzel točko. PRVO SO NA ZVEZI REKL DA LAKO IGRAJO POL K SO SE PA ZMENIL Z PIŠČANCI SO REKEL DA PA NESMEJO
in mislm da je tle zveza kriva
tku GLObe, povej naglas!
kakor pa jaz vem jimje dala zveza možnost da se zmenijo,pa tut pišanci niso bli za to,šele po tem ko je šlo dolencem na tenko so začel mal migat pa se nekaj menit,na zvezi so čakal več kot en mesec,kar poglejte kdaj je bila tekma na razporedu…..dolenčki so bol počasni……
Mi smo takoj reagirali in kljub temu nismo dobili dovoljenja. Smo si pa najbolj sami krivi, ker smo ocenili, da tekme tisti dan zihr ne bo in odšli.
Forum je zaprt za komentiranje.