Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas kdo je najbolj sexy hokejist

kdo je najbolj sexy hokejist

kdo ja najbolj mozat?

dejte.tekmujte se v tej disciplini…..

Prvo zahtevam definicijo besede možat:) s tem bom sam preveru o čem se glasuje:)

Rozi#27 1. glas

o tem bi se dalo vsekakor razpravljat…

PA DEJMO RAZPRAVLJAT…. mozat pomen da je sexi..misičast…..

Jst

mashy!

(O tem bi se pa dal razpravljat, je navedla).

Se strinjam! Začnimo razpravo!!!!!!!!!!

mislim da je to igralec horjula št 9 do 14 let imena pa se ne vem

ja no, kje zacnemo…
jst bi dala pac sexy hokejistke v dve skupine:
1.cute face
2.sexy body

o imeni pa… ma kdo letos sploh igra kej…

mashy

sej zbiramo hokejiste..hokejistk je bolj malo..
no ja naj pridejo v igro tud hokejistke.

Rozi še vedno v vodstvu:)

Tim Jurajevcic je najbolj sexy

punce situacija je taka, c sprasuejte kdo letos sploh igra pol ze ne morte vedt kdo je sexy oziroma mozat…….belive me jih je kr dost 🙂 usak iz med nih ma pa zihr sexy rito tko da………

drgač pa trenutno kksn hm……….fantič oziroma kr dec iz slavije 🙂

lp

hudih hokejistvo…uuuuuuuuu…je full, usak tadrug, ampak definitivno je moj najlesi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pa cist strinjam, z jello-black lady, da so fantici iz slavije dalec najbolsi!!!!!!!!!

Lp

ja slavija ma kr ene par dobrih…sam a nismo pr inline hokeju…jst sm bla zanc na tekmi pa se je dal marsikej vid…;)

no pa mi povejte ene par lustnih tipov pr slaviji da vidmo kaksne okuse mate punce!!!

ma mashy prav,,naj bi govorilo o in line hokejistih.

ciao!

full bi rada navedla imena…zadnic se je dal kr neki vidt na taboru…sam sem mal vn padla, pa ne vem kdo so bli lepotci…se je cas, da pogruntam 😀

sj je isti ***** o kerih hokejistih govorimo…sam s tam da so tisti iz leda sam se hujsi!!!!!!!!!

Mashy,koga si vidla u taboru!? A misls kengote,ja tm jih kr velik iz slavije igra!? Na keri tekmi si pa bla?!

mateja,ce ti sam povemo da si iz slavije…ti je lahko jasn kasn okus mamo!? dobr z izjemami:)

Lp,

ciao!
pojma nimam koga sm vidla, ker sm jih prvic vidla…mal sm vn padla, k ene 2 letni nism spremlala hokeja…
en je bil s kranjske gore, ostali kul so pa bli mogoce troha bar al pa piran…

hei!
lepo,lepo to…sj vrjamem,da si vn padla…sam bos vidla, da bos spet fulll hitr not!!!!

Lp,

punce punce,

lady#49 ti pa tvoj lubi :)))))))) a morjo usi vedt da si najbolšga dobla 😛
jst vm tkole povem, rite majo definitivne usi hokeisti hude in inline in na ledu 🙂 tko da učke se dajo spočit kjekoli 🙂

drgač pa men osebno jih je preveč ušeč in iz olimpije in slavije od članou in mladincou da bi klele o imenih razpredala, jih preveč poznam 🙂

lp

p.s: k gre enkrat vn gre tut nazaj not mashy, zapomn si to 🙂

da te nam sanjala jello-black lady…se bove midve to same zmenle,k se bomo kj vidl:):):):)
A naus imen nastela…jih bo kr prevec:)

woooops a sm mal prevec zinla lady#49 hehe bmk 🙂 sj bo tvoj gentelman#49 že poštimu use ane 😛

**** kok me pa trga 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close