Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas KDO JE RAZFAKOU FINALE?

KDO JE RAZFAKOU FINALE?

Presenecenje ali ne, gladko pojedli HERVIS, Kengo fuc*** Queene in zvrteli Corner Fogu, Oprostite, ampak Queene sploh ne bi smel igrat 2. lige in bi lahko igrali uno, izenaceno 3. ligo ki si jo zeli en klepetalec mal nizji dol u forumu, PS klepetalcu: ostani klepetalec in igraj zimsko ligo!!- v in-line, DA SPOSTOVANI BRALCI IN LJUBLJENE BRALKE, govori se seveda o ekipi DR. FIG, ki so dobro motivirani, se bolje sprosceni, in nadvse srcno popadli finale, ki jim ga je le malokdo privoscil! ADIOS

BRAVO FANTJE!!!

svaka cast Dr. Figu da so z borbeno igro osvojili 3 mesto

BRAVO DR. FIG!

Samo, a je treba biti tak “kampanjc” čez celo sezono? Mislim, če bi vso sezono igral tako, kot ste ta vikend, bi bili lahko PRVI!!!

UPAM, DA VAM JE TO CILJ V PRIHODNJI SEZONI! 🙂

ČESTITAM, ŠE ENKRAT!

Dr.Fig vsa čast za vaše tretje mesto, ki “naj bi bilo že vnaprej oddano”, tko da ste carji!!

Še enkrat čestitke iz Brezovice!!!!

Fantje svaka vam čast! Tko se igra finale!!!

Lp, UK #13

PS.: Naslednje leto se pa udarmo “no, vsaj upam” za prvo mesto. 😉

Pa kdo ne prvoš Dr.figu??? So čist ql…prvošm pa tud kengotm, da so pršl u 1. ligo, k so tok zakon…………..kaj…a niso pršl, kako pa tok so dobri…u jok pa na drevo

Komplimenti, TNT, komplimenti!

It hurt’s so good! 😛

ma dej folk…kengoti so vam usem dvigna samozavest…k so tokslabo zadnic igral…a noben,pa nau pohvalu nihove igre proti brezovci 1…mislm usi znajte sam kurcat…pohvalt pa bog ne dj…. Svaka cast pa brezovci 2, k so zasluzeno zmagal proti kengotom…

Pa se to took o sportnem vedenju…kao da so kengoti naduti mladici…al kako ze…a sta slucajno opazl kako zlo sportno se obnasajo Corner pub… ja sportno…djte jim ksno priznanje za fair play…***** modeli se naj prvo naucijo drzat palce…pa naj se se mau pozanimajo cemu sluzjo palce…definitivno ne sluzjo istmu namenu k vile pa sekire…al je tezko med tem preklopt!!!!! Piza da bi se pa njim kj tazga zgodil…bi mel pa tuki ze celo razpravo kako kengoti ne znajo igrat…pa jare,jare….

Lp usem Kengotom…k so carji….

ma ti si mona

Sam a niso izgubil…

In ja, akcija da reakcijo!?

Vendar ne moram mimo tega “to je mnenje strokovnjaka, z mlečnimi zobmi in hokej igra že od planic-no, ko bi vsaj to”, skratka zelo nas ganejo tvoja spoznanja!!!

Lp, UK #13

Ja res je, kaj bI ob nekih trenutkih dal za vile namest palice… >:)

Glede tega kolk smo pa drvarji, pa sam… HVALA!

Ja hudo je če trdo igraš potem ko se nekdo usaja, in spotika, brca, s kolmolci tolče in opa opa s palco tolče pol se pa ne upa to tud priznat!

Hehe glede tega da drvarmo pa še enkat: Ja drvarmo, ampak vsaka akcija da reakcijo in jaz vsako tekmo začnem z namenom da jo igram in samo igram. AMPAK če se nekdo usaja, pol pa tud jaz začnem tako igrat kot on in vem da tekrat pa nekatere zmot, da drvarm.

Tako da če kdo noče da bom jest seku po nemu in drvaru, bi tudi jaZ prosil njega da se tudi on vzdrži tega, ker Imam pa princip če že nekdo udari bom TUDI jaz udaril nazaj….

PS: zahvala sodnikom, ki so mi pustili tako igro in ki so pustila, da neki ata mesna kuglica v Konjicah skače po igrišču… MED TEKMO!

lady#49 word!

Bravo Fig !!!

A mato kakšno spletno stran ? 🙂

Drugo leto pa v kvalifikacije!

LP

MK#15

no ce bi se teb kj tazga zgodl….ja bi bla ze cela pizdarija..pa ne vem kwa use…mislm ni nacin da pol ti oz. tvoji soigralci komentirajo…mislm prov une primitivne….bo mami led prnesla….ene starsi usaj podpirajo na njihovi poti do uspeha…..pa mogoce bi tud komu iz tvoje ekipe dobr cel, ce bi jih kdo podperu al pa jih usaj osnove bontona naucu!!!!!!!!!

lp,

Pa a so pol dobil led?
Pa k bi me moji starsi tud tko potpiral! 🙁
Pa lady#49 a si ti kej … 😉

ledolinko!?! jz sm kaj…..!? naus vrjeu sam ksna vzpodbuda, tud iz strani starsev je ucasih dobra naus vrjeu, dokler nau tega sam doziveu….

lp,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close