Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Robert Kristan na SP

Robert Kristan na SP

Kristan na SP?

upejmo da bo su sej sej bi lahko zelo pomagov.Tko al tko potrebujejo dva dobra vratarja.

Pa kdo potrebuje dva dobra vratarja …

Mi že ne, mi momci iz momčadi doma mamici drpnemo eno mal zjebano rjuho, jo navlečemo čez gol, izrežemo luknjo pr luknji in gremo tekmovat kdo prej pade v gol. Me niste dobr razumel, ja dobr tako to gre, vzamemo dva in to res samo dva kroga zaleta in ko končamo ta drugi krog in smo nasproti golu kater je prevlečen z mamičino rjuho, se zaženemo proti njemu, seveda ste verjetno zasledili, da v celi stvari nekaj manjka “plošček-bebci-plošček” in tako se zapodimo ritensko proti naši narezani rjuhi, ubistvu zdej mi je potegnil, da mi sploh ni jasn zakaj jo razrežemo, ker jo preden se zapodimo ritemsko proti njej, polijemo z kerozinom in zakurimo. In seveda tako se zapodimo, ubistvu se že podimo, proti njej in jo ciljamo pardon ga ciljamo, našga lipega golmana… Me še sledite ritensko sem reku, sem reku, dobr, dobr sej me še sledite… Ubistvu kaj sem že hotu povedat. ***** vslo mi je iz riti! Več sreče prihodnjič :))) Do nslednjega poslušanja, kaj? Ma to je čist od*ukan, kaj si reku… ODFUKAN!
Ma zato mi ne rabmo “dveh” “dobrih” golfakerjev.

Kdu pa sploh je to SP na Robertu Kristanu????????????????????????

Držte si jajca in jajčnike bolane meglice. Iiiiiiii kaku lipu. #)

PS.:LEDOLINKO rad liže ledota. Iiiiii sijena lipa.
Pa spet sem pozabu tablete jest… ***** spet mi je vslo iz riti!

kristan ne gre na sp!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close