Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas REPREZENTANCA

REPREZENTANCA

a vi mislte ta si NEJC SOTLAR zasluž igranja v raprezentanci

Kaj pa jest vim, pa a si sploh kdu??? :/

Jst sem mnenja da si zasluži če ne drugega je recimo vsaj izrazil interes in pa zagnanost za to, medtem ko so določeni reprezentanti (ne bom nič poimensko) pač tam in se jim tudi malo j*** – važno da so za en teden zastonj malo na dopustu – celotno tole prvenstvo pač jemljejo za zajebancijo..
Je pa res da Sotlar kot sem gledal zaradi svoje rasti dostikrat ne more parirati “mrgam” v nasprotnih ekipah – gor je dosti bolj trda igra – ne toliko da bi rekel da se svinja, ampak so pač tam igralci ki te znajo prijet da nič ne moreš in čisto realno gledano imajo pri tem seveda manj problemov pri Sotlarju kot npr. pri kakem Vidmarju… Drugače pa garantiram da je model čist “not” in da igra s srcem…

glede ocene se strinjam z J #99, sam me pa zanima mnenje CAR-a, ki je san nacel temo nic pa komentiru…

lp

Definitivno si zasluži. Svojo ekipo je v DP popeljal na finalni turnir, medtem ko za Nahtigala in Kadiča to ne drži ….

No tukaj bi mel mogoče na tole mal pripombo. Ok – mogoče bo kdo rekel da Nahtigale zagovarjam, ker smo pač kolegi, samo vseeno – kar se Roka tiče je tako, da je za moje pojme en najboljših branilcev v slovenskem inline hokeju in po mojem mnenju je upravičeno v reprezentanci tako da mislim da okol tega ne bi smelo bit debate.
Kar se Štefana tiče bi pa rekel, da zanj velja enako kot za Sotlarja, da je s srcem ful pri stvari. Tudi sicer toliko kot on truda vloži v inline, ne vem če še kdo drug v reprezentanci (od teka, fitnessa… skratka vzdrževanje telesne pripravljenosti).. Tudi na tekmi proti Švedom, ki sem jo gledal, je prišel gor recimo samo ene 3x kot rezerva, pa je bil vedno zelo nevaren in vsakič ko je bil gor se je igra prestavila pred švedski gol, medtem ko so drugi “nerezervni” igralci več ali manj bolj branili svoj gol in čakali kontre… To priča tudi njegova lepa podaja Vidmarju, ki je potem dosegel gol…
Anyway – kar se tiče pa potem tega kar je pa v DP dosegel je pa pač tako da je imel tudi Utik pač letos “čudno” ekipo, ki je sicer znala zadevati, kar je tudi nekako Štefanova naloga (utik je imel največ zadetkov po rednem delu skupaj z Horjulom in KG), toda je bil pa problem v gajbi ki je bila preluknjana iz mrtvega kota, iz polovice in izza gola – sej veste kaj mislim… Reprezentanca se pa sestavlja pač na podlagi kvalitete posameznikov in ne kvalitete ekipe v kateri igrajo…
Kar se tiče Kadiča ne bi komentiral ker nisem spremljal toliko 1.lige (razen Utikovih tekem) da bi lahko karkoli komentiral njegovo igro…
Vseeno pa ne razumem Hebarja, da ni v reprezentanco vključil nobenega igralca od Ase, ki je nenazadnje prvak. Je pa res da fantje (kolikor sem gledal) igrajo drugačen stil kot ti, ki so v reprezentanci, zato bi verjetno moral kar cel napad od Ase vzet, ker se morda posameznik ne bi mogel vključit med ostale…

zakva ni nobenga iz druge lige notr k misl da bi si vsaj ene 3 zasluzl to a ne

in-line reprezentanca je odraz in-line zveze, vključno z uradno stranjo! lahko je tudi obratno.
v reprezentanci domala vsako leto isti obrazi, sami lenuhi in samovšečneži (jure vnuk recimo…). ne razumem, kako si najbolsa ekipa drzavnega prvenstva ne zasluzi vpoklica niti enega igralca, po drugi strani se pa vidi, kdo sploh hoce igrat za reprezentanco. seveda so tu izjeme, predvsem mljsi igralci.
da ne omenjam porocil iz tekem, ki ne poznajo odstavka, narejeno po modelu ‘samo, da je’. ne recem, avtor clankov se trudi, samo naj kaj naredi tudi za obliko.
v glavnem je in-line pri nas en jebiveter. treba bo pljunit v roke in marsikaj popravit.

Sotlar: Jasno si zasluži. Res je veliko volje vložu na tekmah. Mlad je še in še veliko bo naredu, zato pa pač rabi izkušnje, ki si jih sedaj nabira.

Kar se pa igralcev ase tiče, je pa tuki verjetn kaka kuhnja, sej druzga si ni za predstavljat.

Iz 2. lige bi jaz osebno vključil v reprezentanco igralca Hervisa Kovača in pa vratarja Brezovice 1 (sorry, nevem priimka).

P.S.
Po vojni je lahko biti general in govoriti, kaj bi bilo bolje. Zdej je kar je, drugo leto pa naprej (hvala bogu s5 v eliti).

LP

Rozi

Dejte nehat ! Sotlar je dober, zato je v reprezentanci, ne samo zato, ker se trudi.

ma kva pa govorite,kaksna druga liga v reprezentanci no.v prvi ligi je tok bolsih bekov od kovaca da jih je prevec za nastevat.sj bo hervis drug let v prvi ligi, pa ga bomo pol vidl.rozi-tok hudih bekov je v prvi ligi k si zasluzjo reprezentanco….
glede sotlarja pa: nejc je dobr, drgac zihr ne bi bil v reprezentanci, pa un k je gdaj igrou z njim al pa treneru z njim in-line, bo znou povedat.
je pa res da ni tezko bit neopazn, ce cela ekipa in igra ekipe sloni na njemu in vsi delajo za njega…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close