Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas KUPIM RABLJEN POSCAN MOSKI SUSPENZOR

KUPIM RABLJEN POSCAN MOSKI SUSPENZOR

Ja in sicer velikost naj bo cimvecja.Recimo XXXL.In ce je mozno naj bo razdeljen v dva prekata kajti imam eno jajce vecje od drugega,zato me tudi navadni suspenzorji zelo motijo pri igranju street hokeja!
Zelo zazeljeno bi bilo da bi bil bele barve in obarvan z urinom (rumen).

Vsem ki mi lahko pomagate priti do slednjega artikla se vnaprej zahvaljujem!
HVALA!

Aja,za tiste ki se neveste zakaj rabim tako velik suspenzor vam bom povedal naslednjo zgodbo ki se mi je pripetila v otrostvu!
Kot mlad in nadubuden sankas se mi je zgodila nesreca na Marikinih.Z veliko hitrostjo sem priletel z mojimi najnovejsimi sankami (darilo botra za birmo) iza ovinka,temu je pa sledil dolg 80metrski skok.Ob pristanku me je zastopalo in zdrsnil sem proti sprednjemu delu sank ,kjer sem si hudo poskodoval moja mlada MODA.
Nemudoma sem bil odpeljan v Klinicni center ZABICE.Glede na to da so bila moja jajca frdirbana sta se starsa odlocila da mi namontirajo bikova moda v zelji da ohranimo potomstvo.Operacija je bila uspesna.
Sej ne zamerim mami in ocku,edino kar me moti je to da moram hoditi vsak teden na terapijo k stari mami v hlev.Tam mi nekdanji lastnik teh mod nezno oblizuje le te! Vedno pa mu v zahvalo prinesem priboljsek in sicer 1kg prvovrstnega Amsterdamskega skunka,ki ga z veseljem poje.
Ginekolog pa mi je rekel da sem zelo ploden in nebo nobenih problemov da zaplodim kaksno zensko!

hvala….

bulezn ena, hahahahahhohohohihihihihhehehehehehehe

si se ga spet prevec strelu, ne?

Ej, vale66, srčno upam, da se s to durgačnostjo ne obremenjuješ. 😉 Konec koncev ženske padajo tudi na premoženje “down under”, pa še tako ploden si. 😉 Suspenzor zate se bo pa že našel, če ne bomo pa enega extra zate oblikovali … 😉

P.S.: No, končno spet nekdo, ki te zna spraviti v smeh! To stari, pozitivna dioda! 🙂

mislm da lahko namest izbora najbol sexy hokejista na rolerjih, nardimo izbor hokejista z najbol bolanimi forami…
jst glasujem za vale-ta 66 in jakca…

glas lhku oddas samu za enga.

to je pa res sranje…pretezko se je kr tko odloct…bom prespala pa se odlocila jutr.a prov?

Ja valenc wufr in boxe bom cupu….., tkoj ku jih bos zrihtu.
Za ta suspic ti pa ne morem pomagati, ker ga tudi jaz nimam, se pa priporocam tudi jaz za enega xl (rjavga) od kakice.

pis tu ju ol……………………….rastafarijanci bomo vse pujeli

wufr nesi popravt ce cs da bi slisu kej muske ta vikend!!

Kje bo ta wufr wufral ta vikend?

Boxe dobim dns al pa jutri (13ke)Macrom uns 2.51 Novi v bigbengu stanejo 17k jst sm dubu rabljene za 8k. Ojacevalec pa pride v ponedeljek ,ga bom pa prasu ce bi lahk prsu ze do petka! Dej poklic Skodica in mu rec naj ti popravi woofer cim prej k zna trajat.

ja je treba kej pustimt!!!!!!!!! pr pizdi motorni

ja ok.

vale66 ti si zrihti gangmobile di inspetore Montalbanno, haha. jst ti lhku zrihtam scanijo, za kapitana Kirka pa kakilo

mashy, se strinjam… vale66 in jakc. jst ne vem kje jih ta vale66 pobira! sam ma prov hude!

ej yo vale jaz ti lohk prodam sam enga pokakanega.če te ne moti rjava barva ga vzemi.1000 SIT.Če bi pa tako rad da je tudi rumene barve ga pa z veseljem še pouriniram.

.

p

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close