Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Anketa: Kdu je najbl bwgi hokejist?

Anketa: Kdu je najbl bwgi hokejist?

u inlajni mislm!!!!

Jst oddam svoj glas za Borjana Pendarova #89 klub:Piscanci Postojna

hvala…

kva kdo je najbolj ________ hokejist?????

Neumn

jst dam glas taku ku vale66, za numero 89 – Piscanci Postojna al pa kr z vse travarje neumne iz Pustojne, haha, ku se ga cel teden strelajo

jaz mislim da so hokejisti piščancev najbl bwgi.

najbl bwugi je tisti ud piščancu ku ma ene svalke n glavi. kjer je že tu? ma sej je vseglih sej vsi pušjo travo.

Hmmmmmm……………………………vsi piscanci so bwgi za koga udart z nogo
Sam najbl bwgi je pa uni, ku je sou proc od tle nekm

jebo vas jst prokleta hašišarja vidva staa bwga in še grda povrhu

Definitivno SUBIC MITJA, ekipa DR. FIGA, ja ja, ti rajcas ko en velik VIBRATOR, lupcka,by by

buahaha kaj je picka napisala???
Tebe kot kapetan ene izmed inlajn ekip te proglasam za desetnico kept.Kirk Enterprisa!
Sam mors pa placat tako ,da se pozges z celo ekipo Piscancev!

hahahahaa, smo vidli ja. njbrž ne šteka kaj je tu bwgi!!!!!

najbl bwgi…je od corner puba št. 13……ma itak so usi cornerji…

bwg?

ja bwgi…..

ej mene tut to zanima 🙂 BWGI-big wack grose idiot mogoče ????

Ma, lejdi No. 49, dej utakn si številko 49 “u ret”!

Pol bomo pa vsi glasovali za najbolj ubogega igralca s številko 49 v riti lejdi No. 49! Takrat se nam bo pa sploh vsem zasmilil in bo najbolj ubog!

Pa bo, na željo lejdi, vsaj nekje #49 najboljši!

ma ce ne ves kaj pomeni bwgi, SI BWGI!!!!!!!!!!!!!!!

oz. BWWWWWWWWGA

ej mona…
…nimas kj pametnga za povedat..pa tle neki sikas…prvo kot prvo stevilka 49 ni prsla od nobenga igralca inlinea….ce ma kdo..je nimam s tem namenom….ta cifra je iz ledu…tko da ne bit toooooook pofukano pametna, da nau pol kj narobe….aja sama megla al kako ze!?! Ti povem meglo masi ti u glavi…pa uprasanje ce se bo sploh kdaj dviglna vn…pa ce se bo si itak ze tok podebiljena da ti nc vec ne pomaga…. pa ti si raj koga al pa raj kaj u rit porin, namest da si slikce na celo leps…….

Ma, to vse je sama “MEGLA!!!” …

Pejte raj vse P**** dudke cuzat, k pa kle vakum proizvajat!!!

Lp, aja pa P**** sem dobr/a!

Še ena porcija moje pameti za najbolj pametne na tem forumi, kjer glasujemo za najbolj bwgiga hokejista (ni važno in-line ali na ledu) …

Pa to je nemogoče – ne morem si misliti, da imava skupne točke … Tudi moj nick name je po enmu igralcu, mislm hokejistu z ledu s številko 49.

Glede megle pa ne morm nč obljubt … Preveč pogosto berem tvoje izjave, kar pa pri “razjasnitvi vremen Kranjcem” niti ne pomaga … Tako, da mi ne preostane drugega, kot da si na čelo še naprej limam slikce … Mogoče bi tud teb to pomagal …

sj najbrž ne obstaja na ledu sam ena 49….tko da cist vrjamem, da mas nick po njem….pa da naus mislna ,da sm jz pametna na tem forumu…si pomoje kr ti med najbl pametnimi…no sj ce bi izjavla usaj kj pametnga…hmmm… aja pa da te spomnem to je IN LINE FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tko da ne vem, ce se tuki gleda kdo je njabl bwgi igralec na ledu…drgac pa cist vrjamem da je ksna 49 na ledu…mau prepotentna, nedorasla, prevec samozavestna…k se to tud pr teb vid…in tvojmu nicku….mega ja….. pej raj gobec kam drgam otrest..k se men res ne da spuscat na ravn tvojga IQja, k je tm nekje na stopnji mrtvega hrcka…..pa raj si ksno slikco prišpari pa krizne dneve…da se naus u polju znajdla….pa sj take primere hitr sprejmejo…

lp,

A, in line forum … Zakaj se pa potem omenja igralce z ledu?

Naj ponovim … Glede megle pa ne morm nč obljubt … Preveč pogosto berem tvoje izjave, kar pa pri “razjasnitvi vremen Kranjcem” niti ne pomaga … Tako, da mi ne preostane drugega, kot da si na čelo še naprej limam slikce … Mogoče bi tud teb to pomagal …

Hrčka pa pusti pr’ mer! A se mora revež še v grobu (naj povem, da je pokopan na polju) obračat k prase na roštil kolu?!

dj ne ponavli se!!!!!bot mau izvirna!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close