Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Mlajše kategorije – Kadeti 2004-2005

Mlajše kategorije – Kadeti 2004-2005

Tuki lahko vpišete vse rezultate tekem, ki so jih oddigrali kadeti. Kter klub je po vašem mnenju v najboljšem položaj za prvaka bla bla …

Razpišite se!!

Lp, Waco Jesus

ml dečki:HSOLIMPIJA
dečki:HSOLIMPIJA
kadeti:ABSOLUTNO HS OLIMIMPIJA
mladinci:HS OLIMPIJA
ČLANI:ZMOLIMPIJA

ptp-pudl the ps:D

pudl, umir se mal

luka gdo si ti hah a si basic a ne hahah smeh 😉

____________________________ Now I'm gonna make you dance It's your chance Yeah boy shake that ass Oops I mean girl girl girl girl Girl you know you're my world Alright now lose it

mal prewc ws trga!!!!!!!!!!!!

Celje – Jesenice 0:2 haha ROFL 😀

ja valda sm za 2 gola hahahha kok smo mi ze igral z njimi ????

____________________________ Now I'm gonna make you dance It's your chance Yeah boy shake that ass Oops I mean girl girl girl girl Girl you know you're my world Alright now lose it

ja DUDE!!hehe o čem se sploh pogovarja na tem forumu!!:D

ptp-pudl the ps:D

ej nimam pojma u čem gre beseda
u hokeju

sm napisu v prvem postu da napište rezultate tekem pa kaj se vam pač zdi .. uglavnm o hokeju 🙂

aja pa še to sm pozabu povedat… baje je bil ful fajt zanč k so igral slavija – bled in je peterca ankersta nabil haahhaha 😀

heh, v soboto nm pa ni šlo kej preveč ane 😀 popušili smo 7:4 sicr z mal nesreče k so sodniki zajebaval pa k so gol razveljavli, morm pa priznat da so letos itak oni favoriti in bomo prvaki sam če bomo res zagrabl. Nism pa reku da so nepremagljivi tko da na jurish 😀

U soboto gremo pa na štajersk pokazat kaj je to hokej 😛 kok mislte da bo rezultat ?

JA RES NAM NI ŠLO! AMPAK JST VEM DA MI ZNAMO IGRT HOKEJ!
K MI SMO ROJENI ZA HOKEJ! NO SO TUT IZJEME! AM IN S TO EKIPO BI MI LWTOS MOGL RES DA STEŽKA AMPAK BI MOGL BIT PRVAKI!
TKO DA U CELE GREMO PO ZMAGO!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close