Najdi forum

Amelie

Kar tako… Kako vam je bil kaj všeč film? Meni odličen.

eden mojih najljubših filmov. zgodba, pri kateri nisem mogla ostat ravnodušna… skratka, res… film 1 A! najboljše pa je bilo, ko je palček pošiljal kartice očetu…:)))

lp

Meni tudi zelo všeč.

Meni pa ni bil kaj preveč všeč, ni bilo neke prave vsebine.

Včasih je čar ravno v detajlih, ki slikajo življenje, tudi če sama vsebina ni v ospredju.

Se strinjam s tabo, ker mi je kar nekaj ljudi opisovalo ta film kot dolgočasen, pa sem jim priporočala raje ogled kakšnega akcijskega filma. Tam se najde veeeliikooo vsebine. No, vsak ima svoj okus. Ne maram samo, kadar so argumenti ljudi, ki sploh ne poznajo tega žanra, mlačni in neutemeljeni.Maja je pisal/pisala:
>
> Včasih je čar ravno v detajlih, ki slikajo življenje, tudi če
> sama vsebina ni v ospredju.

Zelo zelo všeč, sem si tudi kupila CD in se naučila nekaj klavirskih pesmi 🙂

Točno, saj res, glasba je prečudovita, sploh tista s harmoniko!!! Ja, bo treba nabavit CD! 🙂

Jaz dobim vedno asociacijo, kot, da se sprehajam po Parizu in poslušam to glasbo. Tipično 🙂

lustkan. pogreje srcek in narise nasmeh na obraz.

se popolnoma strinjam. srečen konec. men so najbolj ostali v spominu tisti trije lupčki – na vrat, učko in konico ust. neki posebnega. v filmih navadno navalita človeka en an drugega ko bider v maline, v realnem življenju pa so prvi poljubčki bolj plahi. tako kot v amelie!

New Report

Close