Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija The Others, Nicole Kidman

The Others, Nicole Kidman

Kakšen se vam je zdel ta film? Meni je bil čuden, strašen ,skrivnosten, temačen sploh. Tak da si kr potrt pol.

Men je bil film zelo dobr. Na konc te kar na rit vrže :). Je psihološki film, da lahko na koncu full razmišljaš. Igralska zasedba je zelo dobra- ta maledva sta full dobra igralca.
Moja ocena bi bla 9-ka, če ne še clo 10-ka.

Sem ga gledal pred kratkim in moram rečt, da mi je bil zelo všeč. Podoben je Šestemu čutu, na koncu pa res zanimivo in šokantno preseneti.

Eden najboljših filmov sploh…brez posebnih efejtov na katere so mahnjeni režiserji zadnje čase…vse temelji na psihi…temačno ozračje, duhovi. Res super!
10ka 🙂

Moram povedat, da že dolgo nisem gledala filma, ki bi mi pognal takšne mravljince po telesu kot ta. Izvrstno-od začetka do konca.

Bi mi lahko nekdo na kratko povedal kakšen je bil konec, jaz, se nisem uspela prebiti do konca, malo me je zamoril.

Pozor, tisti ki niste gledali filma, ne brat naprej..

Nicole (ne vem filmskega imena) in njena otroka na koncu ugotovijo, da so v bistvu vsi mrtvi že več let in da so oni neke vrste vsiljivci (v tisti hiši živijo tudi ljudje, ki so res živi, kar verjetno pomeni, da je mrtev tudi mož ki se vrne z bitke. Ne vem, če sem do potankosti razumel vse, ampak nekako tako sem si razlagal (v grobem).

New Report

Close