Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Amazon.com

Amazon.com

Ali je že kdo kupoval preko Amazon.com-a kakšne VHS kasete ali DVD-je. Kako to zgleda? Stane ful ali ne? Ker sem “nova” na internetu, prosim, če kdo ve, naj mi razloži postopek. Hvala !

Mož redno kupuje knjige preko Amazona, ker jih v slovenščino prevedejo, žal, prepozno, ko je že vse aktualno mimo. Plačuje pa kar preko kreditne kartice in v 8 letih ni imel najmanjšega problema. Skozi postopek te pa vodi kar sam Amazon, ko se odločiš za nakup. Ni težko! če nisi sigurna lahko, preden klikneš OK, še vedno prekineš cel postopek! Naročeno pride pa kar hitro, ker ima po novem Amazon glavno skladišče za Evropo v Bruslu in ne več v ZDA.

srečno

Hvala!

Živjo,

Jaz bi še tole dodala, k temu kar je povedala BBB. Ko greš skozi postopek naročanja ti Amazon točno zračuna koliko boš dolžna s poštnino vred. Še vedno lahko nato prekličeš nadaljno naročanje. Ampak to še ni vse. Ko greš na pošto dvignit paket moraš še plačat carini DDV in 750 tolarjev takse + slovenski pošti za nekakšno posredovalnino cca 1000 sit (ne vem ali je to odvisno od velikosti paketa ali od vrednosti – v mojem so bile 4 srednje paperback knjige, paket pa je bil vreden 10.000 sit). Pri nakupu video kaset bodi pozorna, da bo tvoj videorekorder znal prebrati ameriški format, drugače pa lahko naročaš tudi na angleškem amazon.co.uk, izdelki pridejo v roku 7-10 dni (ameriški 3 tedne).

LP

New Report

Close