Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Studio City

Studio City

Zivijo!

Mogoce sem neumen, ker se vedno nisem dojel, ampak se vedno me zanima, le kaj pomeni, oziroma na kaj misli Marcel Stefancic, jr., ko v Studio Cityju rece: “Spostovani oba gospoda…”?

Hehe hvala za odgovor,
-Peter

S tem misli Milana Kučana in Franca Rodeta, ker sta oba rekla, da rada gledata Studio City. Zato pa včasih vmes med oddajo Marcel reče tudi “spoštovani g. predsednik in g. nadškof”. Če boš bolj pozorno spremljal, boš sigurno porajtal. (no, ok, Kučan ni več aktualen, nagovor je pa ostal)

LP, Kleopatra

P.S. Studio City tudi jaz rada pogledam.

Točno tako.

jaz pa domnevam, da zato, ker bi rad oba gospoda soočil v svoji oddaji, pa se ne odzoveta…

Hehe hvala za odgovor… Torej samo njiju vsakic pozdravi, mi navadni smrtniki pa ostanemo brez pozdrava v Studio cityju… 🙂
Drugace pa ga tudi jaz kar rad gledam, ce ga le ujamem… kar se pa ne zgodi prav pogosto… 🙂

-Peter

Mislim, da je mišljeno “Spoštovani (torej mi), oba gospoda…” tako da Marcel nas nagovori.

Zivijo…

Ojej le kje sem imel glavo… seveda… hehe torej tudi mi ne ostanemo brez nagovora… 🙂

-Peter

Milan Kucan is history. sedaj misli Drnovska in Rodeta.

Jaz žal Štefančiča in njegovega prepotentnega obnašanja organsko ne prenašam, zato tudi gledam Studio City zelo, zelo redko.

To so pravi anti-kalibri:
– Marcel Štefančič Jr.
– Don Sergio
– Žan Lublanski

Imajo tako nehoteno ali hoteno izžarevanje prezirljivosti in arogance ali pa so mi enostavno res samo – antipatični…Samo moje mnenje.

Pismu bi jih tepu :))))))))))

New Report

Close