VIDEOMAT
Pri nas v NG in v Solkanu je že kar nekaj časa.Dobiš kartico,na videomatu imaš gor naložen denar,ki se ti jasno odšteva za vsako izposojeno kaseto,vrnit jo moraš v 24 urah,drugače plačaš še zamudnino,izposoja je cenejša kot v videotekah.Izbira filmov je ista kot v videoteki.Pri nas je tako.Je fajn, ker si lahko izposodiš kasete 24 ur na dan in vračaš jih lahko tudi kadarkoli.
Pri nas videomat obstaja že kar nekaj časa.
Slaba stran je ta, da imaš omejen čas pregledovanja kaset – mislim, da če si več kot 5 minut gor ti odšteje 50 sit – vsaj tako je pri nas.
Rajši imam videoteko, ker lahko v miru pregledaš vse kasete. Res pa je, da je videomat na volojo 24 ur na dan. Samo nimam nikoli take želje, da bi šla ob desetih zvečer po kaseto.
Mislim,da pri nas tega ni,da ti odsteje 50 sit!Za iri:
VHS-4 ure-180 sit,8 ur-230 sit,12 ur-250 sit,24 ur-270 sit,48 ur-300 sit,3 dni-350 sit
DVD-4 ure-230 sit,8 ur-280 sit,12 ur-300 sit,24 ur-320 sit,48 ur-370 sit,3 dni-450 sit
Meni se to zdi poceni,je pa fajn,ker imam videomat pred nosom 🙂
Ker videoteka mam skoraj 2 km od tu,pa se mi ne da vedno do tja lazit,pa se do osmih je odprta,tole pa deluje 24 ur na dan vedno,ob praznikih,nedeljah…super.So pa same super kasete,sem si uceri eno ze sposodila(komedijo:Nora poroke,mi je bila zelo vsec)danes bi si rada sposodila Sestre,ce bodo proste,drugace pa kaj drugega,saj je filmov dovolj 🙂
p.s.-oglejte si stran http://www.videomat.si