Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Grizly Adams

Grizly Adams

Pozdravljeni!
Želela bi izvedeti, kdo izvaja naslovno pesem iz nadaljevanke Grizly Adams in na katerem CD-ju se nahaja.
Hvala in še naprej lepo in ne prevroče poletje
Nada

Mislim, da je naslov pesmi “Maybe”, izvaja jo pa Thom Pace. Vsaj tako sem zasledila pred časom nekje na internetu.
Luštna pesem in še bolj luštna nadaljevanka.

Hvala za odgovor, Kleopatra1.
Sem se tudi sama potrudila na internetu in odkrila kar precej, le tega ne, v kateri trgovini in na katerem CD-ju bi dobila komad Maybe. Tudi po trgovinah sem že klicala, pa niti tega ne vedo, kdo jo izvaja.
Baj Nada

Na posameznem CD-ju je verjetno ne boš dobila.

Pogledati boš morala po kompilacijah. Jaz imam ta komad na eni kompilaciji, pa bolj ko gledam, je ne najdem (cca. 50 kompilacij).

Če bom našla, ti sporočim.

Lep vikend,

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Zelo bom vesela, če mi lahko pomagaš. Bom potrpežljivo čakala, da prebrskaš svojih 50 CD-jev. Za presnet pa ni problem. Hvala in pozdrav

Ojjjjj – si me pa “najdla”!

Bom pogledala (sem se že trudila, vendar se je izkazalo, da je kompilacij veliko več kot 50 – če štejem vse dvojne, trojne, štirojne CD-je in komplete, v katerih je tudi po 10 CDjev), vendar ti ne obljubim kako hitro bom našla.
Sigurno sem imela pravi CD že v rokah in sem spregledala pesem. Od drobnega tiska mi je že kar migotalo pred očmi.

Najverjetneje in najlažje jo bom slišala v avtu – tam je namreč tudi 2 x 10 CD-jev v changerju.

100% bom mislila nate in ti sporočim – kar z novo temo, če bo ta že predaleč!

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Na tejle kompilaciji se med drugimi nahaja tudi komad, ki ga iščeš, vendar pa ne vem, če se to dobi pri nas (na http://www.svetglasbe.si nisem našla – lahko pa da jo imajo).

********************************** Vsak junak postane na koncu dolgočasen! (R. W. Emerson)

New Report

Close