Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kaksna dobra komedija’??

Kaksna dobra komedija’??

Zanima me če kdo pozna kaksno dobro komedijo..pa ne variante American pie, pa une najstniške….kaj res originalnega???
Hvala!

Ze zelo dolgo si zelim zopet ogledati francosko komedijo GADJE MATURIRAJO, pa je nikjer ne najdem. Drugi del je bil GADJE NA POCITNICAH, ssamo ni bil tako fajn. Je pa v principu srednjesolska, ampak dobra. Dobre fore plonkanja. 🙂

Npr. Bolje ne bo nikoli z Jackom Nicholsonom, a najbrž si ga že gledala! 🙂

Organsko ne prebavljam debilnih komedij kot npr. Austin Powers, Naked Gun, Hot Shots in razl. najstniške bolane komedije tipa Am. pie. Raje komedije s situacijsko komiko – npr. The Truman show ali pa Groundhog day 🙂 Všeč mi je bil tudi The Mask ali pa Who Framed Roger Rabbit.

Kaksen pa je ta film Groundhog day?? Kaksna znana igralska zasedba??

Brianovo življenje!!!!!

Big dady – umres od smeha

pa še ena: What about Bob? (Kaj bomo z Bobom? ali nekako tako so prevedli) – igrajo mislim da Bill Muray, Richard Dreyfuss,…
Pa Naključni turist, čeprav ni klasična komedija, a meni je bilo kar precej komičnih elementov – igra Geena Davies, William Hurt, Bill Pullman, Kathleen Turner,…
pa seveda: Thelma in Louise, ena mojih najbolj prijlubljenih! (Geena Davies, Susan Sarandon, pa nekje se celo Brad Pitt pojavi v mladih letih! :-))
Pa Shirley Valentine…..

BOB (psiho) je res vredu :)))))))))))))

Zoolander – res super!

Dogma, Big Lebowski…

Ja itak da same face nastopajo – Bill Murray (prof. Venkman v Ghostbustersih) pol Andie MacDowell (4 weddings & da funeral)

če so ti všeč italijanski filmi- Amarcord.

Meni so bile pa najboljše komedije z Dannyem Kayem ali Jerryem Luisom v glavni vlogi. OK saj sem bila mlajša, ko sem jih gledala, ampak sem se tudi nasmejala do solz.

Ali pa duet belca in črnca, joj kako jima je ime…kot nalašč se ne morem spomnit. En film od njiju je bil res dober, naslov filma pa je: Nič ne vidim, nič ne slišim.

Al pa oni francoski žandar Toto?

Še ena črnska- Tretja nesreča. Ta mi je bil res všeč 🙂

Richard Pryor …. Wally
Gene Wilder …. Dave

Dober film :)))))

Tre uomini e una gamba (trije možje in lesena noga), italijanski huron smeha:)

Mulca (mislim, da je pravi naslov); dva brata iz Walesa maščujeta umorjeno družino. Ja, res, komedija…

Točkovi (kolesa)

LP

seveda, moraš jo videti, ampak smisel za humor jee tukaj malce aut. Ne prenesem komedij, kjer je toliko abnormalnega. Meni je všeč, kako že, Mr. Been, film, kako je že naslov, pa saj ga že tako ali tako vsi poznate.

U dober film, gledala sem ga že letaaaaaaaaa nazaj.

Imaš trije možje…. morda posneto na videu? Sliši se zanimivo in sem sploh fen italjanskih komedij. Si morda gledal-a Grdi, umazani, zli? Film govori o eni ogromni revni familiji, ki živi v predmestju Rima… Odličen.

Nisem ravno ljubiteljica komedij, a vendar mi je bila do sedaj najboljša RAT RACE.
LP!

What woman want. Ta je med boljšimi.

Ne, nimam na videu, zal. Jih pa imajo v skoraj vsaki videoteki. Videl sem jih v vsaj eneih petih…
Gledal grde, umazane, zle, ampak ne cele. Kaj pa Tatovi, morilci in dve nabiti šibrovki, pa Snatch…
LP
Popo

Rat race! Dobre fore, igra tudi Rowan Atkinson….

New Report

Close