canon problem
pozdravljeni,
ze dobro leto imam canona 600d, do sedaj z njim nisem imele nobenih problemov. zadnje case ko slikam, moram na gumb stisniti 2x. ker mi, ko prvic slikam, slike se ne posname. podobno kot ce bi imela shutter nastavljen na BULB (svetloba se pa ne spremeni, npr. tudi ce je shutter speed zelo visok in je med enim in drugim klikom precej casa je slika se vedno “temna”). to pocne pri vseh nastavitvah razen na avtomatskih (na P, Tv, Av, M) in ne glede na to ce je fkousiranje avtomatsko ali rocno. ce imam nastavljeno da ne uporabljam okularja, ampak ekran na fotoaparatu slika normalno in to na vseh nastavitvah, cim prestavim na okular spet ne morem slikat normalno
se opravicujem za, najbrs ne ravno splosno sprejete, izraze, ampak resnicno ne znam boljse opisat problema.
ce je kdaj ze kdo imel tak problem bi bila zelo hvalezna ce bi me razsvetlil z odgovorom. 🙂
ps. pred kratkim sem si na kartico nalozila magic lantern[/url], nevem sicer ce je kako povezano. kartice na kateri je bil nalozen ne uporabljam vec, tako da mislim da to nebi smelo bit problem (omenim za vsak slucaj).