Prevzetnost in pristranost
Ljuba Janja,
Vprašaj prijateljico če mi lahko presname vse nadaljevanke (proti plačilu seveda). Dam en dan življenja. Knjigo znam še na pamet (v slovenskem prevodu in v originalnem angleškem jeziku), berem jo spredaj in zadaj, zgoraj in spodaj, diagonalno in navzkriž. Hotela sem naročiti cel komplet VHS kaset preko AMAZON.COM iz Anglije, pa pride predrago. Žal nimam toliko denarja. Prosim, sporoči mi, če je pripravljena mi presneti. PLEASE,PLEASE,PLEASE.
(Ne gre samo za Mr. Darcy-a, čeprav je vreden greha in globokega spoštovanja, ampak za celotno zgodbo, ki je ne samo enkratna ampak dvakratna). Spominjam se, da sem pred 10. leti gledala že to nadaljevanko, vendar z drugimi igralci in mi je že takrat prirasla k srcu.
CIAO, oglasi se!!!
Lola, vidim, da me je Alenka prehitela. V tem času sem dala te strani oziroma poste prebrati prijateljici, ki je lastnica omenjenih kaset. Sicer nisva vedeli, kako bi zadevo izvedli, ker res, da ima vsaka svoj videorekorder, vendar iz enega na drugega nisva še nikoli presnemavali. Kaj moreš, dve ženski pač. Sem ji pa rekla, da če bomo to izpeljali zate, potem se bom tudi sama zelo angažirala še za svojo kopijo. Si jo že dolgo želim. Vendar verjetno boš sprejela Alenkino ponudbo. Če slucčajno se vedno želiš posnetek, pa povej in bomo morale skupaj kaj pogruntati, mogoše se celo naušiti presnemavanja. Kot informacijo sem si pa jaz snela z interneta elektronsko knjigo PIP-a. V angleškem jeziku, seveda. Uf ja, me je kar prijelo, da bi kar zbrala kako družbo pa bi skupaj vse dele že ne vem katerič pogledali.
Ljubi, ljubi prijateljici (kako naj vama drugače rečem), če mi kakorkoli “nabavite” posnetke nadaljevank, vama bom hvaležna še za tri življenja vnaprej. RES! Seveda pa proti plačilu, drugače ne pristanem. Katerakoli od vaju dveh se odloči, da mi pomaga, naj mi pove, na vse pristanem. Kakorkoli se odločita mi povejta. No problem for me!! CIAO in lep pozdrav z morja.