Film The Way – Camino
Sem gledala film in prehodila Camino.
Film je pač film. Malo sem že pozabila, a se mi zdi, da so kraji med seboj pomešani (si ne sledijo v takem vrstnem redu, kot dejansko hodiš). Poleg tega po Caminu bolj težko hodiš v kavbojkah ;-). No, lahko že, ampak oteži celotno zadevo (pranje in sušenje kavbojk traja znatno dlje od pranja in sušenja lahnih pohodnih hlač.
Če bi rada prehodila Camino, ti svetujem, da sicer pridobiš čim več informacij, a nikar ne pričakuj, da bo tvoj Camino tak, kot od drugih. Vsak to pot doživi drugače. Tudi če greš 2x na pot, ne bo nikoli isto.
Lahko poveš kaj več o svoji poti? Osvoji izkušnji na poti? Si vso pot prehodila, kje si začela? Malo o svoji izkušn ji napiši, ker me zelo zanima! Kaj pa čevlji, kakšne si imela? Kdaj si šla? Kateri mesec? Kako dolgo si hodola? Si se dolgo pripravljala? Si fizično imela veliko kondicije? Si šla sama?
Zelo me zanima!
Hvala za odgovore!
Evo, kot naročeno, ravno en vtis na MMC:
Lahko poveš kaj več o svoji poti? Osvoji izkušnji na poti? Si vso pot prehodila, kje si začela? Malo o svoji izkušn ji napiši, ker me zelo zanima! Kaj pa čevlji, kakšne si imela? Kdaj si šla? Kateri mesec? Kako dolgo si hodola? Si se dolgo pripravljala? Si fizično imela veliko kondicije? Si šla sama?
Zelo me zanima!
Hvala za odgovore![/quote]
Trenutno ne utegnem pisati, lahko pa pustiš mejl in ti tam povem kaj več. 🙂