Študij – medijska produkcija
Pozdravljeni,
sem dijakinja iz Srednje poklicne in tehniške šole, hodim v smer ‘tehnik računalništva’. Bila sem na informativnih 9.2. v Ljubljani na šoli IAM. Vse je lepo in prav, šola se mi je zdela super…edino kar mi ni všeč je to da je šolnina za redni študij 950€ in se mi zdi preveč.
Našla sem tudi še eno šolo in sicer ta šola je ekonomska šola v Novem mestu. Imajo smer ‘Medijska produkcija’ in je vse enako kot na IAM v Lj (izpit nadarjenosti, predmetnik,…) Zanima me če je kdo izmed vas tu da je obiskoval oz. obiskuje to šolo, da bi mi lahko povedal kako je na tej šoli, kako daleč je študentski in kakšen je, ali je kakšno stanovaje v bližini (ker nas namerava iti v tej smeri več ljudi iz mojega razreda, in da bi bili skupaj v stanovanju), kakšni so kaj ‘profesorji’, in pa kaj me najbolj zanima..je mogoče redni študij te šole plačljivi? ker na spletni strani ne piše nič.
Piše samo: ”Redni študij izvajamo v prostorih Ekonomske šole Novo mesto, Višje strokovne šole. Predavanja potekajo deloma v dopoldanskem, deloma pa tudi v popol-danskem času. Izpitni roki so določeni s študijskim koledarjem. Za izredni študij se zaračunava šolnina, ki jo je možno poravnati v obrokih.”
hvala za odgovore, LP