Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Iščem FILM

Iščem FILM

Ker večkrat kdo išče kak film in ker so na tem forumu pravi poznavalci filmov, bi tudi jaz prosila za pomoč. Že dolga leta iščem film, ki sem ga gledala kot “mula”…ne vem naslova, niti se ne spomnim ali je bil kakšen prav posebno znan igralec, vem le delno vsebino. Šlo naj bi se za nek portret, oz. žensko, ki se je starala le na tej sliki…v realnem življenju pa ne….na koncu vem da je nekdo zarinil v portret nož, da je ženska umrla. Naj bi bil malce scary film ( no, vsaj tega se spomnim, da me je bilo takrat malo strah – kot smrkljo pri 10-12h…;) ) Film pa sem si ogledala približno 20 let nazaj, koliko je bil že takrat star ne vem, tako da tudi približne letnice filma ne vem. Če se kateremu količkaj sanja o katerem filmu govorim, bi bila zelo vesela, kajti ta film pa res iščem zelo dolgo.

nekej mi vleče na doriana graya…. mogoče tole? imdb[/url]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar….ti si sam za ožent ;). Res, RES ti hvala. Ta film sem iskala odkar pomnim…..
p.s. in hvala ti tudi za to, da si mi dal čisto spotoma vedeti, da se resnično celo življenje učimo…Čeprav sem prebrala v življenju na tisoče ( ne pretiravam ) knjig, med tem tudi nekaj od Wildea, mi je očitno ta ušla…tako tudi mi ni na kraj pameti prišlo, kje iskati. Hvala za informacijo in idejo za moje jutrišnje čtivo. 🙂

Malenkost 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

iščem serije ki go vori o dinozavrih. neki znanstvenik gre v preteklost da bi rešiv dinozavre. znanstvenik pripelje dinozavre pripelje v sedanjost.

hvala

Hello! 🙂

Jaz tudi iščem naslov filma, ki sem ga gledala kot otrok. Gre se za neko ninja/karate sceno. Ne vem niti imena katerega od igralcev. Spomnim se samo dveh prizorov, in sicer vem da je en prizor, ko tip hodi po vrvi z zavezanimi očmi, ima črno majčko brez rokavov in bele hlače kot pri karateju, izvaja kot nek trening ali neki podobnega. Obraza se mu ne spomnim dobro, sam mislim da se ne gre za kitajskega oz. japonskega igralca. Drugi prizor, ki se ga spomnim so pa neke ninje in mislim da so pokrite z nekimi rdečimi maskami… Film mora biti star tam okoli od 15 do 20 let. Več žal se ne morem spomnit, Če se komu sanja za kateri film se gre, naj mi prosim napiše. Hvala.

Prosila bi, če lahko pomagate še meni.

Ne morem se spomniti naslova filma, v katerem se dva dečka igrata neko igro (podobno našemu človeku ne jezi se) in na kateremkoli polju pristaneta, se jima ta scena resnično tudi zgodi in se potem rešujeta ven iz različnih situacij. Mislim da je naslov nekaj v zvezi s koromandijo, nisem pa prepričana.

A se ga mogoče spomne še kdo razen mene in mi lahko pomaga z naslovom?

Hvala že vnaprej.

Ali ve kdo kako se kliče una grozljjivka,ki se skupina ljudi odpravi v veliko neko rdečo hišo in v njej bivajo pa se medtem dogajajo čudne stvari… videvajo stvari in jih hiša nepusti oditi ????

kako je naslov filmu kjer je en par, nato eden umre drugi pa čez nekaj časa dobi njegovo prvo pismo, nato drugo,itd… vglavnem to je umrla oseba pripravila pred svojo smrtjo… naslov je pomoje nekaj v stilu LETTER FOR… naprej ne vem niti nikjer ne najdem

Safety iščeš morda P.S. I love you?

malamajamala hvala ti zakon si…

Mogoče “Jumanji” [b]LINK[/b]

Iščem ZF film. Naslov prevoda je bil “Bitka za luno” Ta film sem gledal nekje v 80tih. Nevem kdo je bil v glavni vlogi.
Na luni bi naj bila neka ruda katero so kopali in jo pošiljali na zemljo.
Bil je tudi neki glavni “Master computer LOMAX” ki je nadzoroval bazo na zemlji.
Tako nekako. Bil bi zelo hvaležen za pomoč ker sem že obupal z iskanjem po spletu.
HVALA.

L.P od jochana

Prosim če bi lahko povedali še meni…

Že dolgo nazaj sem gledala nek film;
govoril je o neki deklici, ki naj bi prinašala nesrečo.
Spomnim pa se tega odlomka…
Deklica je stala na vrhu hriba in nekaj kričala. Ko se je vračala domov je začelo deževati ( bila je stara okoli 10 let ) nakar se mimo pripelje deček v avtu ( ki ga nebi smel voziti, avto je bil očetov) in želi deklio odpeljati. Ko se peljeta domov doživita nesrečo in deček umre, deklica pa preživi.

To je vse kar se spomnim … hvala že v naprej 🙂

A mislš tega :
Zathura: Vesoljska avantura

Pozdravljeni
Iščem film, ki ni star in sem ga gledala pred parimi leti, govori pa o fantu oz. moški osebi, ki se zaljublja samo v lepe postavne in suhe ženske. Ko pa sreča oz.(nevem čisto točno) obišče nekega moža, mu ta obljubi da bo od takrat naprej videl vse ženske lepe oz. da bo spoznal da so tudi tiste z malo več kg lepe….Kmalu zatem spozna žensko, ki je v resnici močna (debela) a on jo vidi kot suho, lepo in postavno. Ko gresta na večerjo se njej zlomi klop in pade po tleh, njemu pa se zdi čudno zakaj, saj je ona tako suha, drugi prizor je, ko on čaka v postelji in se ona prikaže pri vratih in mu vrže svoje spodnjice in je spet ves zauden saj so te spodnje hlačke trikrat večje od nje (kakor jo on vidi)…….zadnje kar se pa spominjam je pa da se njegov prijatelj upre saj vidi da se on dobiva z debelo žensko in mu to ni všeč in gre nazaj do tistega človeka ki mu je to storil….kaj se pa potem zgodi se pa ne spomnim več….
Zelo bi bila hvaležna vsaki pomoči pri iskanju tega filma, saj ga iščem že par mesecov brez uspeha
Hvala že vnaprej in lep pozdrav

Mislim da je ta: Shallow Hal (2001)

Heiiiii
Se bom pa še jaz vmešal, iščem film, ki sem ga enkrat gledal. Skratka šlo se je tko: Neki fant je živel pri stricu, ki je bil eden od glavnih agentov. Poleg njega sta še dva otroka. Pa akor se spomnim se gre zaradienga čipa, ki je skrit na ladji,… Prosim za pomoč

American ninja ? 🙂

Najlepša hvala khz……..to je ta…..še enkrat hvala 🙂

Pred 4 leti sem na televiziji gledala en film ko noter nastopajo in indijanci in pirati in se gre v nekakšni krogli ko se pojavi in potem indijance in pirate posrka v drugo dimenzijo.in neka indijanka in en fantek nekaj raziskujeta.v tem filmu so pa še nekakšne živali-gromozanski krokodili.jaz bi ful rada gledala ta film še enkrat pa nevem kako mu je naslov.pa sem glede vsebine napisala v google sto naslovov pa ni nič našlo.če kdo ve za kateri film gre naj mi prosim napiše.hvala 🙂

Iščem film Eni in drugi, mogoče s slovenskimi podnapisi. Kakšen je originalni naslov ?
Hvala !

Zdravo, mene pa zanima če morda kdo ve naslov filma, kii ga bom opisal…
Zgodba se začne s smrtjo starejšega gospoda, ki je bil zelo bogat in je dedičem zapustil določene stvari, eden izmed dedičev (mislim, da nečak) pa mu je kot zapuščina bilo obljubljeno pač nekaj, vendar se je moral dokazati če je dovolj sposoben..
Spomnim se, da je moral okoli ranča narediti ograjo (najprej je kopal, nabijal kole in nato postavil ograjo), skratka, na koncu mu je uspelo in dobi ogromno bogastvo.

Bi morda kdo vedel???
LP hvala

POZDRAVLJENI!
IŠČEM FILM Z NASLOVOM CHILDREN OF MY HEARTH (OTROCI SRCA). PROSIM POVEJTE MI KJE GA NAJDEM.
ALI JE KAKŠEN CD,KNJIGA V SLOVENŠČINI.
FILM JE POSNET PO ROMANU GABRIELLE ROY.

HVALA ZA VAŠO POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Iscm nek film. Mislim da je biu crnc nism pa prepricana. Zacbe se tko da sedi z svojim sinom v avtu in na pot se jima postav kao neka prostitutka med tem casom mu ukradejo sina. S to prostitutko ga gresta iskat pol on kao umre ona pa se z njegovim sinom preseli na eno obala in cez neki casa jih obisce on in vidjo da ni mrtev

New Report

Close