Če si nekaj zelooooo želiš
….se ti menda prej ko slej izpolni.Verjamete v tole? Je res kaj na tem? Sama si namreč obupno želim novo službo, pa nič. Iščem jo že dobrih devet mesecev. Niti na razgovor me ne pokličejo. Včeraj sem spet dobila negativen odgovor in sem počasi bom izgubila vso voljo….
no tolk morala sem nekomu povedati!
Pravijo da to drži ampak…. Tudi midva z partnerjem si že obupno želiva dojenčka in to že 7 let. Pa še vedno nič. Tako da najbrž bog ali vile sojenice ne prisluhnejo sleherni želji. Vendar upat je treba. Tako kot upava midva. Čeprav sva bila že na mnogih preiskavah pa umetnih oploditvah, še vedno na tiho upava da bova spočela otroka po naravni poti.
Držim pesti da se ti izpolnijo želje!
Eva*
Ja, pravijo tudi, da ko se nekako umiriš in ne iščeš več na silo, sreča potrka na tvoja vrata:-)))) Veliko sreče ti želim in da bi čimprej našla službo. Iz kje pa si in kakšno službo iščeš?
…o Eva jaz držim tebi večje pesti. Je pa že bolj pomembno,da se vama izpolni velika želja kot meni…jaz bom že nekako prebolela haha. No po drugi strani pa čujem, da se nobena stvar ne zgodi brez razloga in da že mora biti tako. Kaj bi človek vedel kaj je prav in kaj ni.
Želim vama, da bodo nekoč zrle v vaju lepe male očke in vama napolnila vajina srčka z neizmerno ljubeznijo. Te občutke pa poznam, za to me na srečo bogec ni prikrajšal. Lepo se imej!…in ne nehaj UPATI!!!!
Ribica hvala…od kje sem ..raje ne bi..sigurno pa nisem iz bele ljubljane, ker potem bi najbrž bilo lažje. Imam končano VI. stopnjo in iščem tako v kakšnih podjetjih, mogoče komerciala ali kaj podobnega…
kar zadeva službo, dojenčka ali pa kakšne materialne dobrine….mislim, da so odprte vse možnosti, da želja postane resničnost…..so pa stvari, ki si jih lahko še bolj želiš, pa se ne premakne nikamor…..predvsem imam tu v mislih čustva, medsebojne odnose in podobno….LP
….draga katarza….piši prošnje ali jih ne piši…do naslednjega aprila je vseeno..takrat ti bo pa ena služba in sploh ne slaba…padla z neba…
Nekje sem tudi jaz prebrala. da če si nekaj zelo želiš teži vse stvarstvo k izpolnitvi tvojih sanj, vendar….
Včasih sanje presegajo naša pričakovanja. Tebi Katarza želim, da bi dobila službo kot si jo želiš, sama sem namreč iskala 2 leti, da sem našla službo bliže domu, kljub izobrazbi in izkušnjam, tako, da ni za obupat….
Evi pa želim, da tudi če ne bo šlo po tej poti, mogoče je še kakšna…jaz imam bratranca, ki je posvojen kot dojenček, pa nihče niti enkrat ne pomisli da ni naš, on je naš in še bolj..
Pa sem se spomnila še na en rek
Vse pride k tistemu, ki zna čakati…..
Pa lep dan vam želim vsem skupaj
Hoj Eva,
se ti pridružujem. Po vseh teh mučnih letih pregledov, operacij, umetni oploditvi itd… sem že malo na koncu. Tko, da to, če si nekaj zelo želiš, da se ti uresniči…
Kaj naj rečem, iz tvojih ust v božja ušesa…
Brina
Če si nekaj zelo močno želiš pride takrat, ko to najmanj pričakuješ
Eva*, midva pa si že 5 let fulllll želiva dojenčka. Pa tut nč. Kr nč. Pa zdele sem v psotopku in grejem moji 2 pikici in tut si želim in upam in kaj jest vem, kako še bluzim in me že šraufa tm spodi… Milsmmmm! Za popi….
Draga Taja!
Držim pesti zate in za tvoje pikice. Pa lepo počivaj in se razvaja in ne pusti za nič na svetu da bi odšle. Vem kako je teško čakati in s strahom hoditi va WC. Preberi kakšno dobro knjigo da bo čas hitreje minil.
Eva*
Hvala Katarza !
”Dobiš lahko kar hočeš,
če si le želiš dovolj obupno.
Želeti si moraš z žarom,
ki ti prodre skozi kožo
in se pridruži energiji, ki je ustvarila svet.”
To sem si jaz prebrala sigurno 100x, ko sem iskala novo službo. Pa je pomagalo 🙂
Manya
Eva*, no, včeraj sem bila malo slabše volje, ker me je malo ščipalo tam spodaj, danse pa je spet OK in sem spet na speedu. Prav sililim se misliti pozitivno.
Hvala še enkrat in kako si kaj ti?
Taja!
Je Primož opozoril na ta forum!
Pa te mam!
Saj veš, navijam in držim pesti za vaju, oz. za vse vas!
Bomo tle kako drugo debato udarli, da boš še bolj skulirana!
Če te pa dolgo ni, te pa itak pogrešam, saj veš!
Čauči, Mateja
EVA
ŽELIM TI VSO SREČO. JAZ IMAM PA TAKEGA MOŽA, KI NOČE IMETI OTROK. KO SVA BILA ŠE MLAJŠA JE BIL RAZLOG DENAR, SEDAJ KO IMAVA HIŠO IN AVTO PA SE O OTROCIH SPLOH NOČE POGOVARJATI. JAZ SICER UPAM NA NAJBOLJŠE VENDAR ČAS TEČE IN NIČ NE REČE, IZGUBLJENA LETA SE NE POVRNEJO. VEŠ KAKO MI JE PRI SRCU KO SE ZAMISLIM DA BO VERJETNO MOJA SESTRA IMELA PREJ OTROKA KOT JAZ PA SEM OSEM LET STAREJŠA OD NJE. MISLIM DA BOM SAMO TETA IN NIKOLI MAMICA. NAJHUJŠE PA JE DA MOJ MOŽ NE RAZUME KAKO SE JAZ POČUTIM IN DA NEKAJ MAJNKA V NAJINEM ŽIVLJENJU.
UPAM DA TI BO USPELO PA VSO SREČO.
Ho, ho, ho, Matejzi, a veš, da sem tudi na forumu SS, ampak ti neki štrajkaš. Včasih si bila bolj aktivna. :))
Čist sem kul. Trenutno se ubadam s paleto različnih občutkov in zdržim še par dni in bom mrbit lahko testirala. Ne mrbit, ampak booooooom testirala. :))
Drži pesti in en poljubček od mene in mojih vsaj dveh pikic. :))
Tajčica!
Jaz sem kakšen dan ful aktivna na forumih, pol pa kak dan sploh ne pridem do računalnika (dohtarji, razbojniki,…)
Včasih pa samo berem! Največ cajta je blo do 21.7. :)) (eden v šoli, ena v vrtcu), pol pa še par vikendov! Ker je T pogruntal, da je spat bv :)))
Miklavžek se bliža, yes! Bo prnesu dve plavi črtici, sem mu pisala – pa mandarine tudi! Komaj čakam!
Fajn se mej! Aja, a si ti v službi, al si na “ležanju?”
No, jaz si zelo želim tehle praznikov, pol pa, da jih bo hiter konec,….
In žrlim si VELIKO MODRINE za Tajo in sotrpinke!
Nočko, Mateja
Ojla, Mateja! Da bi tale tvoj miklavžek res tako lepo obdaril naš svet… :))
Ja, ja, hodim v službico, ker bi se mi sicer zavrtelo ob samem razmišljanju. Štejemo dneve in jih odklukavamo. Kaj pa bo, se pa pustmo presenetit. Bo kr kmal jasno. :)) upam, da bo vse kul!
Čau!
Draga Inja!
Prav dobro vem kako ti je in kako ti bo ko bo noseča tvoja sestra. Nočem te strašit vendar je to moja največja nočna mora v mojem življenju in ne želim je doživet še enkrat. Od mene je mlajša 6 let in pred sedem in pol meseci je povila sinka. Sedaj ko je mali na svetu je bolje med njeno nosešnostjo pa sem bila totalno na dnu. Naj ti povem, da sedaj uživam z malim kot še nikoli. Je moja ljubezen in dobesedno zaljubljena sva en v drugega. In najlepša so jutra, ko pride sestra na obisk in me pride mali zbudit. To se enostavno ne da opisat. To so sanje vsake ženske da se zjutraj malo pocartla z otrokom. Na žalost pač ne s svojim. Vendar nasmeh in nežen objem odtehta tudi to da pozabiš na to da ni tvoj. Želim ti vse lepo!
Forum je zaprt za komentiranje.