Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mozoljčki in KT

mozoljčki in KT

Prvič sedaj nekaj dni jemljem kontracepcijske tabletke, pa so se mi po čelu naredili čisto drobni, skoraj neopazni mozolčki, ampak jih je ful in mam občutek da vedno več. A je možno, da je od tega? Tabletke Harmoneth al neki takega…

Ja, to je od tablet. Prej nikoli nisem imela mozoljev, ko sem začela jemati kontracepcijske tablete, pa sem jih dobila. Zdaj jih jemljem že pet let in še vedno isto. Trikrat sem jih že zamenjala in nič boljše. Plus tega sem pridobila še na teži.
LP, ina

Na teži si pridobila zato, ker ješ, ne zaradi KT.

Ti že veš!

Na teži je pridobila zato, ker več je. Več pa je zato, ker ima volčji apetit, tega pa povzročajo prav KT.
Sicer pa imam tudi jaz rahle težave s kožo odkar jemljem KT.

Poskusite z KT Diane 35.

Moje izkušnje s KT – redni ciklus (itak), normalna teža, nič hormoskih izpadov, nič mozoljev. Zdaj, ko jih ne jem več – razdražljivost, mozolji, problemi s ciklusom, stalni glavoboli, pa poredila sem se tudi malo. Aja, jemala sem pa Cilest.

lp, A.

Prej jih jaz nisem jemala nikol, te so prve. Pa nisem nikol mela niti enega mozoljčka. Niti enega samega samcatga… zdej pa kar naenkrat v treh dneh cel obraz po čelu in pradi, taki čist drobni… groza…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close