test nosečnosti
Ženske eno vprašanje imam, ko delate test za ugotavljanje nosečnosti ali ga delate takoj zjutraj, ko vstanete iz postelje ali ga lahko naredim tudi čez dan,hvala za odgovore ter lep dan še naprej.
Jaz sem tega zadnjega delala v času okrog kosila. Ker sem bila preveč neučakana, da bi počakala naslednje jutro. Pa mi je pokazal vredu rezultat. Sicer pa raje zjutraj s prvim urinom. Je boljše.
Kadarkoli…
Najboljši je prvi jutranji urin – sploh v začetku nosečnosti, če menzes zamuja le nekaj dni. Kasneje ti bo pokazal na vsak urin. V jutranjem urinu je najvišja koncentracija nosečnostnega hormona.
LP,
Lulilu
CB lahko kadarkoli, preden greš spat, če želiš, za ostale pa ne bi vedela.
Sem slisala, da je najbolje naredit test nosecnosti zjutraj. Jaz sem ga popoldne tko sem bla zivcna pa je prav tako pokazal tocno….
Zadnjega sem delala ob 20.h ko sem prišla iz službe, ker sta bila moj in starejši sine preveč neučakana :)))
In je čisto v redu pokazal.
:))) Jaz sem ga delala 5 dni pred menstruacijo ob 16h … in mi je pokazal dve črtici … Druga je bila sicer švohcana, vendar je bila … :))))))
Potem sem pa po izostali menstruaciji naredila še enkrat test na jutranji urin in je bila pa feeejst močna.
A ja … delala sem pa obakrat test s CB.
Lp, Bgv
ah, bilo je enkrat zvečer, pa je ClearBlue takoj pokazal dve črtici in jaz sem se kar zjokala, ker sploh nisem vedela kako naj reagiram.
mislim pa, da tudi v navodilih CB piše, da lahko urin testiraš kadarkoli, ne zgolj zjutraj.
Sedaj so testi že tako izpopolnjeni,
da jih lahko opraviš kadarkoli,
včasih je bilo nujno potrebno test
opraviti zjutraj,
če si hotel dobiti pravi odgovor seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.