Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sramne dlakice

sramne dlakice

Punce….zanima me kaj je všeč vašim partnerjem. Da ste spodaj pobrite, urejene ali naravne? Moj si želi totalno pobrito, meni pa to ravno ne ugaja. Se počutim kot 15 letnica.

uživajte še naprej

Enako ugaja mojemu, totalno pobrito. Vendar si jaz vseeno pustim črtico, kdaj pa kdaj pa mu tudi ustrežem.

Mojmu pa ugaja raznolikost, pa ker tudi meni, pol mal eksperimentirava…..

S čem pa si pobrijete? Meni se zelo rado pojavi alergija.

lp Neja

Jaz si z želetko (mislim, da je Gillete lady zelena) in njegovo peno za britje.

Venerin griček malo poraščen, ostalo golo. Pa ne zaradi njega, zaradi svoje higiene. Ne prenešam kocin tam spodaj, pa nasploh ko imam menstruacijo… ne ne.

Jaz kakor kdaj, al na črtico al pa čist, čeprav mam raje čist, ker je lažje- manj dela. :)))

Drugače jaz tudi ne zaradi kogarkoli drugega, temveč zaradi sebe, ker mi je to,da sem obrita edino higiensko in estetsko. Res pa, da tudi jaz nimam rada dlak v ustih, tako kot tudi ne moj fant. 😉

s kosilnico znamke tomos

Ti ad si faca, ko clovk prebere tvoj odgovor se prav mora nasmejat.

… men se vedno vse vname, Sploh ne vem kaj naj naredim. Mojmu je všeč da sem pobrita pa tudi meni gredo dlake na jetra, ampak vedno ko se pobrijem, imam v trenutku vse vneto… Sploh ne vem kaj naj naredim. Ma kdo kakšno idejo?

mogoče si preveč grobo briješ navzgor.Men se je tud vnemal,sam zdej brijem postran pa je dost boljs kukr ce direkt vlečeš od spodi navzgor tisto želetko po hribčku.Pa cajt si vzem ne hitet.Lohk das pa tud depilacijsko kremo gor(ampak samo na hrib valda)

Ja, to je razlog za vnetje, vsaj pri meni je bil tudi, pa nikoli se nisem mogla do konca sama pobriti, na koncu me je vedno vrat bolel, pravo matranje!
Zdaj pa to dela namesto mene moj dragi. Tako kot si ti rekla “nočna”, postran z želetko in malo pence in je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close