Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako se sprostiti

kako se sprostiti

Js sm z mojim že kr neki časa, seksava pa zelo redko, ker se malo vidiva. Js ga mam zelo rada, mu zaupam, samo menda ne zaupam sebi. Kr skoz me je strah, da ne bo užival, da sem premalo dobra in pol namesto da bi uživala mi hodjo te misli po glavi in je vse samo še slabše.

Kaj se da naredit?

Hm,če sebi ne zaupaš,tud drugim ne,vsaj tako sem nekje že slišala.Če bi imela boljše mnenje o sebi, ti še na misel ne bi prišlo, da nisi dovolj dobra zanj.
Zdej,če sprašuješ glede sexa,je najbolje da deluješ tako,kakor tebi najbolj paše,in to tako da boš uživala.Ker če boš ti uživala bo tud on užival.Kaj komu paše,pa zih oba že vesta in se temu prilagajata.
Sicer pa,pogovorita se….

Se je strašno težko otresti tega. Sem mu pa res en SMS napisala, pa je reku da se bova jutri pogovorila. Sam me je tud tega že strah. Sej drgač nisem tako nesamozavestna, kar se pa tiče intimnosti, pa me kar muči. In to sovražim!

Veš, problem je v tem, da se malo vidita in “trema” kar ne mine. To je tako kot z nastopanjem, najboljši način da se znebimo treme je nastopati čim več, zato menim, da če bi vidva večkrat imela spolne odnose oz če bi se večkrat videla(lastne izkušnje, mam fanta daleč), potem bi bilo sčasoma lažje. Pa tudi od njega je odvisno, moj meni vedno govori lepe in spodbujajoče besede ki jih vsaka ženska rada sliši(da je lepa, sexi, itd), tako da mi je to pomagalo k sprostitvi.
Pazi samo kaj mu boš rekla v pogovoru, da si nebo narobe razlagal, moški si dostikrat razlagajo drugače, kot se nam zdi, lahko se mu zazdi da ni dovolj dober ipd.

Srečno, pa nič bat, to je normalno da te je strah, saj se najbrž ne poznata še tako dobro.

LP

Hvala za spodbudo, res bi bilo treba pogosteje. Vidiva se le ob vikendih in dostikrat ni prilike. In še to je, da so večji premori, ko nimava odnosov in mi je potem skoraj tako, kot bi prvič. Saj bo minilo. Danes zvečer se vidiva, pa se bova tudi pogovorila.

Pa sončen vikend!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close