EROTIKA NA TV IN VAŠ SEX
Zanima me, koliko od vas tukaj na forumu pogosto sexa s svojim partnerjem med erotičnimi filmi in kakšen je občutek (božanski, slaba vest in podobno).
Meni se je namreč ravno včeraj zvečer z mojim zgodilo, da sva začela sexat med filmom, v katerem se je ena ženska slačila in plesala pred enim moškim. Res, da je bila dobra baba, ampak ful me je motilo, ker je moj dragi porival mene, gledal tisto žensko na TV, med reklamami bolj ponehal, ko pa je spet začel film in je tista igralka naprej plesala, se je mojemu totalno odtrgalo in me porival vedno močneje in gledal v ekran.
Pa saj je meni pasalo, ampak motilo me je, ker je gledal njo, porival pa mene… Me razumete?
Ko pa sem ga vprašala, če ga jaz manj privlačim, pa je začel, da zakaj vedno težim, da on mene itak ljubi, sem mu uh in ah in podobne oslarije.
Hm, spomnim se, ko sem enkrat med sexom gledala erotični film…ful sm bila vzburjena in ženske so me tako zrajcale….
Drugače pa, če se spraviš sexat pred tv bodi pripravljena, da ne boš tisti trenutek prva in edina dama. Ampak verjemi, ko bo tvoj moški končal, bo že pozabil na tisto, ki jo je prej tako občudoval.
Saj veš…dve glavi, pa samo za ene krvi, hehe.
Pri nama je pa ravno obratno, namreč jaz full obožujem gledat kak erotični film medtem ko sexava. Pa zato me moj dragi nič manj ne privlači … ampak ne vem … je vse skupaj bolj razburljivo in me še dodatno rajca.
Mislim, da se zaradi tega nimaš kaj sekirat … jaz mislim, da je to povsem normalno. Saj zato pa delajo take filme, a ne? Da nas še dodatno vzburi … :))) ;)))
lp, Bgv
Mene osebno to ne moti ampak moje običajno samo mal pogleda potem pa ugasne tv in se spravi name. Ne moti me tudi ko vzdihuje kako je kakšna dobra ali pa kakšne dobre joške in muco ima, saj če dobro pogledam govori resnico. Je pa res tak človek da to zelo rad počne ampak vem da je ona samo na tv ali internetu in da zraven sem pa jaz. Da ljubi mene in da se ljubi z menoj. Kadar pa me ni zraven pa misli name ko se …………
Glih včeraj sem mojega to vprašala (sva gledala eno tako zadevo), namreč, če ga jaz spolno sploh privlačim, glede na to da skor obnori, ko vidi tiste ženske na TV. SAm če pomislm, mene taki prizori tud vzburjajo, zakaj pol ne bi tud njega. Res, ne skrbi, to sploh ne pomeni, da ga ti ne privlačiš.
Ne bi mogla…
Jaz bi tut! 😉
Forum je zaprt za komentiranje.