erekcija
Živjo punce!
Zanima me ali tudi vašim možem, fantom ali ljubimcem vsako jutro, ko se zbudijo stoji “tista stvar”? Mojemu se to redno dogaja kljub temu, da imava redne spolne odnose. Kaj to pomeni? Prosim za vaša mnjenja!
Verjetno ima zelo pogosto erotične sanje … 🙂
Pa saj to je čisto normalno … Mojemu tudi čisto vsako jutro stoji (kdaj bolj kdaj manj), pa to sem že od veliko moških slišala, da jim zjutraj stoji.
Pa to nima nobene veze s potešenostjo. Pač … zjutraj se on prvi zbudi. Moj pravi, da je verjetno zaradi tega, ker ga tišči na WC … saj ko opravi potrebo mu tudi nazaj pade … (razen če se mu seveda ne sexa … pol mu pa lahko stoji celo jutro … če ne opraviva) :)))
V glavnem … brez sekirancije … To je vse čisto normalno …
Lp, Bgv
Ja to je čisto nekaj normalnega. Moj pravi, da se mu to zgodi če ponoči sanja da se ljubiva, včasih pa tudi brez sanj(v primeru da sva nekaj časa narazen).
Bolje da mu stoji, kot da noče a ne?
Lp
bungavilea ma čist prov, to je verjetno zarad tega k ga lulat.
Ja, to ker ga lulat. Moj pravi, da je drugačen občutek ko ko sam od sebe vstane kot pa ko je vzburjen Ni to zarad premalo sexa.
kukr sm jst slišala da NI od tega ker ga lulat.Mojmu pa vsakic stoji zjutri.Tud ce gre sam za par ur spat mu stoji k vstane :))
Zato pa pravijo, zakaj se moški zjutraj tako težko spravijo iz postelje. Težko namreč vstaneš, če že nekdo stoji na tebi . :-)))
Stoji zato, ker ima moški zjutraj največjo vsebnost hormonov v telesu, potem pa je tuki še sproščenost, pa kake sanje. Ni pa to povezano s količino seksa. Nekateri niti ne vedo, da jim stoji, čisto mehanična reakcija torej.
To res ni povezano z vzburjenostjo. Ker ga lulat. Mojemu zmeraj…
Forum je zaprt za komentiranje.