Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kroglice

kroglice

Mene strasno mikajo japonske vaginalne kroglice-a so vse tko narjene, da so kroglica v kroglici? Kaka velikost in material je fajn? Kake izkisnje imate vi? Ne nic falim, ce jih kupim?

LP vsem

To pa tudi mene zanima. Jaz imam namreč vibrator in z njim nisem zadovoljna, ker mi je prevelik in ker ni dobrega materiala. Pa čeprav mi je takrat prodajalka svetovala, da naj tega vzamem ker je kao full dobr in kvaliteten. Pa ni, čeprav je bil full drag.

jaz jih imam, zanimiva stvarca, čeprav ni ravno, da bi si jih vstavila in potem hodila naokoli, ker se sliši ropot:). So pa res menda primerne za utrjevanje vaginalnih mišic. Druga reč je, če jih uporabljate pri sexu, med spolnim odnosom. Faaaaaaaaaajn je.) Lp.

Hojla!

Tudi mene zanimajo te kroglice, ampak nič in to res nič ne vem o njih..:-( Prosim, povejte zakaj se lahko vse uporabljajo, kako se uporabljajo in kje se kupijo???

Hvala za odgovore…

To sta dve kroglici, povezani med seboj, v velikosti jajčka recimo, samo, da sta okrogli. Ene ženske pravijo, da blazno uživajo, če jih imajo vstavljene v nožnici čez dan, še posebno med hojo ali med plesom. Primerne so tudi za Keglove vaje, (stiskanje nožničnih mišic). Kupijo se pa v sex šopu. Poglej na kakšno stran tujega ali našega sex shopa, da si jih boš lahko ogledala.

Poišči z iskalcem na Starši staršem. Tam so bile pred časom cele dizertacije na to temo in tudi na to, katere so najprimernejše. Spomnim se samo to, da so najboljše silikonske. Kar se mene tiče-priporočam!!!

Hvala za odgovor in nasvet..zadeva mi je postala še bolj zanimiva…bom se malo pozanimala….

cao

Jaz sem jih dobila od fanta, priporočam, vse ostalo pa so ti že punce povedale!

Tudi kupit se jih da preko interneta (slosex poiščeš po iskalniku, tu se mi zdijo najugodnejše cene, pa te ne kličejo za potrditev, na diskretno.com pa te pokličejo, pa iste kroglice so dražje.)

Jaz sem jih glih kar naročila! Silikonske.

Poskusi, če ne drugega, vsaj zabavno je. Za popestritev. Za zunanjo uporabo pa res niso, ker se preveč sliši (vsaj jaz sem imela tak občutek).

Silikonske kroglice s silikonsko vrvico so sicer najdrazje, so pa najboljše. Tudi ropota ni slisati. Potrebuješ še lubrikant, da jih lazje vstavis. Lahko jih uporabljas med odnosom ali pri fizicni aktivnosti. Cel dan bos imela nasmesek.:-) Jaz sem jih kupila v sexshopu, in prodajalka je bila res prijazna. Cmok v grlu je izginil, sprostila sem se in dobila se nekaj zanimivih idej. Priporocam!

Tudi jaz še nisem zasledila ropota pri mojih! :)))

Fajn, da vem da so te kroglice v taki široki uporabi, sem že skori mislila, da si sam jez želim to. Ker jaz bi jih tud ful rada sprovala v spolnem odnosu. Je pol res ful večji užitek? Ker meni je vedno pasalo, ko sva z mojim tisto, sam se ni blo nikoli tistih ta hudih občutkov.

Zdravo punce…
Tudi jaz sem kroglice lansko leto ,kot darilo dobila od svojega fanta.Želela sem jih sprobat,zanimalo me je…a moram priznati,da me je kljub izdatni uporabi lubrikanta malo bolelo.Skratka…počutila sem se neprijetno in kroglice so isti trenutek letele v omaro kjer jih imam še danes-skrite.
Sem se pa ob prebiranju vaših odgovorov spomnila,da sem ob prvem srečanju z njimi bila nesproščena.Mogoče bi se z njimi morala poigrati sama.Kaj pa vem.
Se je kateri zgodilo podobno?

Lp,
Kaja

Pika, mi lahko prosim poves, katere na sliki (slosex) so silikonske?!! Najlepsa hvala!

Tiste rdeče in modre, ki so 2500 SIT.

Najlepsa hvala! Sem fantu ze omenila…khmm! 😉

Jaz mojmu tudi, pa je bil kar navdušen. Bolj kot je pestro, bolš je, ne?

Zanimivo, kaj vse ste povedale. Izgleda, da sem malo bolj domače sorte. danes sem bila po več letih v sex shopu. Zanimivo, ogledala sem si ogromno zanimivih stvari, čeprav so se mi zdele zelo drage. Danes pa na netu zasledim to temo. ha. No, bom pa še jaz probala. Od mojih prijateljic pa še nobena ni spregovorila o takšnih in drugačnih. ne vem, ali tega ne izvajajo, ali jih je sram povedat.
Jih bom pa kar jaz vprašala.

Hudo dobre so tiste, ta roza, silikonske, z roza vrvico, na batarije…da pol med seksom še njega mal bolj zruka :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close