Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek silvestrovanje

silvestrovanje

Kaj bi rekle na to, če bi vam mož (poročena sva 4 mesece) rekel,da po silvestrovanju, ki ga imajo čez teden, prespal pri sodelavki, ker sicer živijo še 2 dekleti in 1 moški. Sodelavka mu je sama ponudila možnost, da lahko prespi pri njih na kavču, da bodo še kakšno rekli … pa še spil bo lahko več. Do doma ima 35 km. Kaj menite ve? Lp, M.

Mojca hay….veš kaj vse je odvisno kakšne sorte si…si občutljiva, ljubosumna, itd… zato ker misli, če ima sodelavka družino in so najbež vsi seznanjeni, da bo tvoj mož tam prespl in očitno nobeden ne oporeka…mislim da ni panike…..je bolje tako kot pa da bi se pijan vozil…sicer pa če se ga bojo preveč nabiksali pa tako ne bodo več sposobni še na kake ” večje podvige”….hahaha
Prav se odločita…ker se morata oba!

Sodelavka je še samska, ima tipa, ampk on živi drugje, tak da bodo sami (bivši študenti) tam. Jaz sem drugač zelo svobodna, ampak tega pa ne odobravam, ker sodelavki ne zaupam preveč, morda sem res malce ljubosumna, ker on on name je, bi mel proti, če bi jaz pri sodelavcu prespala.

Jaz ne bi dovolila – je premlad zakon. Sodelavkam ne zaupam.

Ne bit nora. Zakaj pa imamo taksije?
Pelji ga ti ali pa ga naj peljejo kolegi, če so že tako uredu. Za domov pa si naj pokliče ali naroči taksi.In ga bo lahko cukal po mili volji.
Na nič drugega ne pristani!

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Osebno nimam nič proti zabavam, ki se jih moj udeležuje, sem vesela zanj, da ima poleg družinskega življenja še kdaj pa kdaj kako zabavo. Da pa bi kdaj kje prespal, to pa nikoli!

Ta je pa dobra! Že po štirih mesecih bo prespal pri sodelvaki. Nič drugega ti ne preostane kot, da prespiš ti pri svojem sodelavcu. Mogoče bo tvoj mož celo navdušen nad tem.

Si spoznala te njegove kolege in sodelovke? Če si jih, imaš izoblikovano mnenje o njih.
Jaz bi mu verjetno predlagala, da ga peljem domov. 35 km gor al pa dol. Bolje preventiva kot kurativa.

Ali pa se jim prizruži na tej after partyju. :))

Ne pristani na to.
Sicer ti ni treba iz tega delati celo štalo in zganjati ljubosumja in nevem kaj še. Bodi čisto cool in mu lepo, z mirnimi živci povej, da naj vseeno pride domov, v kakršnemkoli stanju bo že, da te pač nebo skrbelo, pa drugi dam ima službo, in bo tam verjetno dren, pa stuširat se mora in preoblečt, to ima pa seveda vse doma,…..

V glavnem, predlagam da vztrajaš da pride domov.

Neeeeee, nikakor mu ne dovoli tega, vsaj jaz mu nebi. Čudno je vse skupaj. Moje mnenje je neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Moj hodi na zure z bivsimi prijatelji in prijateljicami iz faxa. Tam pa se ni nikoli prespal, ker pravi, da najraje spi v postelji ne pa na kaksnem kavcu ali kaj podobnega.
Jaz bi ga na tvojem mestu pustila, da se sam odloci.
Priznaj, svoboda in zaupanje sta sladka dusi.

ha..ta je dobra…da bodo še kakšno rekli. Kaj nimajo cajta v službi govoriti o zadevah…blabla. ….u redu, samo potem mu povej, da boš tud ti prespala pri sodelavcu, ko boš šla iz službene žurke. Sicer ne smemo ga obsojat, samo če je oddaljen sam 35 km, naj si pokliče taksi! Al pa ga pridi ti iskat….pa še ti mal ostaneš na žurki

hahaha mater sem mimo pihnila..nobena ni ZA…..no saj zdaj sem si tud jaz malo premislila, ker sem prej narobe razumela…..zdaj pa vidim vse v drugačni luči…ja pa na taxije sem pozabila…tako da malo umikam svoj prvi odgovor!!!!

Pa ne se hecat, no-ni govora, jaz tega ne bi pustila in dopustila-to bi pa presegalo moje meje tolerance-ne.ne in še enkrat ne!! Kaj pa si te majo za pogovarjati? Pa ni šans!

Punce so lepo napisale: tu je taksi, tu si ti, tu je kak sodelavec, ki ne pije.
Naj lepo pride domov, pa se bo naspal kot človek, ne pa tam na nekem kavču…pa to spanje bi se zavleklo do 12 ure, potem bi še tam družno nekaj pojedli, potem bi še kako rekli, pa malo pili,….pa bi prišel še drugi dan tako zelo pozno, pa po možnosti še “nasekani”….

Odločita se skupaj, povej kaj misliš in če bo razumen, te bo razumel in se bo po “tapravi” zabavi stisnil k tebi…

Lep dan in dobro reši!

meni ful odgovarja, če lahko po zabavi kje prespim, sicer nič ne morem spit in sem bolj zamorjena in zaspana; tudi jaz sem 30 km iz LJ. Pusti ga!

Jst bi se mu ponudila, da ga pridem iskat, če bo malce popil. Midva z mojim imava tak dogovor. Meni ni problem, njemu pa tudi ne bi bilo, če bi šlo zame. Edino, če za tem ne tiči….

Vau, ste pa me bombardirale z odgovori. Jaz sem se že pogovorila z njim včeri in mu z mirnimi živci, ker nism neka histerična babura, povedala, da nism ljubosumna, da mi pa ni všeč, da prespi tam. ker jaz pri svojem sodelavcu tud nikol ne bi prespala, bi se rajš vrnila v domač objem oz. postlo. Pa je reku, da gre stavit, da večina žensk ne bi tako odreagirala kot sem jaz – da ne bi mele nič proti, če bi prespal. In to me je v bistvu mal dal mislt, da sm morda premal free – ampk po teh vaših odgovorih mislm, da mam povsem prav, naj pač spije kot mu dopuščajo pravila na cesti, spal pa itak tam ne bi, doma pa bo vsaj mal, ker je postle navajen.Torej, tale forum mi je zelo všeč, saj lahko izveš vse in prosiš za mnenje.

Hvala vam, midva pa se bova dons v miru lepo pogovorila, ker do sedaj sva vse težave in probleme v miru s pogovorm rešila.

Mejte se, M.

Jst ga na tvojem mestu ne bi pustu, k se nima po zuru kej vec “pogovarjat”. Ce rad pije, naj se napije, pol pa te poklice, da ga prides iskat. Samskim sodelavkam ni za zaupat, tistim, k majo tipa, pa ga za tak zur ne povabijo k sebi, pa zaupaj se manj!

Ce bi men zena rekla, da ma zur, pa da sam sosolci lahk pridejo, jst pa ne smem bit zraven… bi letela ona in njeni kufri vn iz bajte, dobesedno.

Vsak ve, kje je njegov dom. V končni fazi se lahko tudi s taksijem pelje domov. Od centra LJ do centra KR pride taksi ponoči 5 jurčkov.

Sploh pa se mi ne zdi normalno, da bi prespal pri sodelavki – pa kakor koli že.

Moja sodelavka se po domače povedano “goni” z mojim sodelavcem in poznam vse variante in laži, ki si jih izmišljuje svojemu možu, zato bodi res previdna. Vse, kar je drugače od tega, da pride domov, je za moje pojme neprimerno.

Veš, Mojca, če ga bo res preveč spil, potem bo imel ta alkohol v krvi tudi še zjutraj, ko se namerava odpeljati domov s svojim avtom. Torej mu to ne bi smel biti izgovor. Še posebej, ker, če ostane tam, ga verjetno mislijo piti tja do jutra. Ali pa početi kaj drugega.

Tudi jaz ga ne bi pustila. Saj obstajajo taksiji (kot je večina ugotivla), pa tudi ti ga lahko prideš iskat. Pod nobenim in res pod nobenim pogojem pa ne bi pristala na to, da prespi pri ….. (komerkoli), če ima doma svojo posteljo in svojo ženo!!!!!!

lp in ne pusti se prepričati.

Niti slučajno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp, Mateja

Ampak tudi jaz sem proti. Jaz bi mojemu takoj v glavo vrgla, za kaj zaboga ne smem ali ponj ali on s taksijem. In kaj je tolk fajnega v dveh parčkih, ki si itak ze v sluzbi vse povejo.
Pa, ce se mu ne zdi mal kmal po 4 mes cez plot skakat. Pa dej no, kaj ce pocet na primer ob 4 zjutri pr samski sodelovki, ki je tipa nekam poslala (drugi prcek pa bo verjetn nekam drugam zginu)…
Jaz pac takim foram ne nasedam, pa tudi moj mi tega (zaenkrat ) se ne pocne. Mislim, da mu na kraj pameti ne pade… Se sam zaveda posledic…

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Kaj bi rekla? No way! 35 km ni tak daleč, in če bo spil več kot lahko za vožnjo z avtom, naj pokliče mene, pa pridem po njega ali pa naj gre s taksijem. Da bi pa prespal pri sodelavki, pa ni šans.

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

Tudi jaz se pridružujem ostalim. Sama bi ga šla iskat, ko bi me poklical. Tako vsaj funkcionirama midva z možem. Ker imava majhne otroke pa nobenega varstva, se udeležujema žurov vsak posebaj. Enkrat gre pač eden, drugič drugi. Še nikoli se ni zgodilo, da bi bilo potrebno kje prespati, vedno se pokličeva in potem ga grem jaz iskat ali pa on mene. Kaj pa se lahko zgodi na takih variantah za prespati pa dobro vem iz lastne preteklosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close