Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje

britje

katere britvice in peno uporabljate pri britju intimnih delov ker jaz takoj dobim rdeče pikice in ne vem kaj naj, kaj mislite o moških britvicah ali so boljše kot ženske,katere vi uporabljate pa kako se znebite teh pikic ki jih dobiš po britju?

ja, mene pa zanima kako prenašate ko vas potem “zbada”? mene zbadanje tam doli ful moti, zato se ne pobrijem več total.

Kadar uporabljam britvice, potem prisegam na Gillette Mach 3-enake, kot jih uporablja moj mož, le da imava vsak svojo-nikoli z isto. Pa ne iz osebno-higienskih razlogov, ampak možek se pritožuje, da potem za njegovo močno brado ni toliko ostra, saj jo jaz uporabim za celotno telo, kar je pa kar velika površina za eno britvico. Z ženskimi izvedbami britvic nisem bila zadovoljna. Sem se zmeraj porezala – tudi z Gillette Venus. Zraven uporabljam Gillette peno z alojo- za ženske.
Pikice boš takoj omilila, če se boš po britju namazala s 100% gelom aloe vere. Kupiš ga v lekarni, DM-u, ….Pa še peklo ne bo, pa prijeten hladilni očutek nastopi takoj po uporabi. Ali pa z Vichy kremo za moške po britju brez alkohola, brez vonja, s termalno vodo in aluminijevim oksidom, ki tudi takoj zaustavi krvavitev, pa še koža je mehka, gladka. Jaz jo sicer nabavljam v tujini, nekaj časa so jo imeli tudi v naših lekarnah; je v rdeči tubici.

LP,

popiKa

Hvala enako. Saj je verjetno bolj higiensko in za nekoga tudi zabavno (sploh, če to počneš v dvoje), samo kaj, ko se potem cel teden prestopaš kot da bi te napadle kakšne žuželke.

Ko je moj “trikotnik” potreben friziranja grem vedno h kozmetičarki, ki mi dlake odstrani z voskom. Res je, da malo boli, vendar pa imam potem cel mesec mir. Ko sem se namreč brila z britvico, sem potem dobila mozoljčke, včasih pa se mi je tudi zagnojilo.

LP, Mateja

Predel okoli spolovila spodaj..si brijem z britvico giilette mach3..to je za moske..a zame najboljsa.Predel zgoraj ob muci..pa si depiliram z satinele..philips..tako da gredo dlake z korenino ven..ker me nic ne boli.Spodaj pa se brijem vsak dan..in tko ni pikic..vnetja..srbenja spikanja..je navada postala kot umivanje zob.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close