make-up
Ful se grozn počutim, če grem kam ven, pa se je treba uredit, in par ur je vse OK, pol se mi p zdi, da od vsega cigaretnega dima, pa še če kaj plešeš in se spotiš in se ti vse razmaže. OK usta si namažeš sporti, oči se mi začnejo solzit od dima in bi si mogča vse dol zbrisat pa vse nazaj namazat, pa mi je tud mal zoprno tam na wcju, sploh če je gužva pa te vse gledajo. Če bi si vse dol zbrisala, pol bi blo joj groza (ne da zgledam brez čudn, sam ne moreš si vsega dol v redu zbrisat, pa pol je itak vseen če kr pirdem brez)… Najhuj je pa itak puder Ker drugač itak nimam mozolčkov, sam se mi začne koža po nekaj časa svetlikat, pa oči me začnejo pečt, ker mi zgleda pride vse tist v oči… Sam se mi zdi da ti da tako lepo polt, ap še tisto rdečilo za lička…
Kako naredite ve, da ves čas zgledate kar se da popolno?
kako….čim manj se namažem…se pravi….samo krema….tista, ki jo pač uporabljam vsak dan, pa maskara, pa lip glos…in to je to….prisegam na čim bolj naraven videz….sploh si ne znam predstavlat, da bi si dala puder na obraz, pa še kakšno rdečilo za lička…itak mam že preveč rdeča lička…:)
Sej jst ponavadi se spolh ne mažem, sam pa pride kdaj, pa me prime… Takrat mi je pol žal, da sem se spolh… Čeprav na začetku zgleda uuuu sam pol na konc… Pol če mi hoče dat kdo lupčka, mi je ful nerodn. Se grem raj skrit… Sigurn more bit ful prbit 🙂 da ne vidi…
Jaz si vedno dam tekoci puder in vse dobro zafiksiram s pudrom v prahu (vseeno izgleda naravno), predvsem veke je treba dobro zafiksirati, za vsak primer je pa dobro imeti s sabo puder v prahu za popravke, da se ne bi svetila koza. Meni drzi cel dan. Sminko si pa itak popravljas…
Ja, poznam ta problem. Dve izmed mojih prjatlc sta skoz ono totalno namazane, ampak res tisti popoln make-up. Pa jima v cei noči ne gre dol popolnoma nič! Meni to ni jasno, pa sem že spraševala, kak jima to rata, pa onidve, da ne veta.
Glej, jaz se namažem tak; krema, tekoči puder, puder v kamnu in včasih še puder v prahu+za lička, pol itak oči, pa šminka. Več nimaš za komplicirat. To je itak samo ko grem ven, za vsak dan nisem nikol tak čisto namazana, včasih tud sploh nisem namazana.
Zdaj pa onidve- ne vem, kolkokrat sem ju gledala zraven, kak onidve to izpeljeta. Ista fora; krema, tekoči puder, puder v kamnu, puder v prahu, rdečilo za lička, potem so na vrsti še oči, potem ustnice. Vse isto, ne? Ja, meni se je tudi zdelo. S tem, da je razlika, da jaz za cel obraz porabim pol ure max, onidve pa ziher 1h pacata, ker mora bit vse popolno.
Ampak meni še kr ni dalo mira in sem eni 1x za foro rekla, naj me namaže, kao da se meni ne da. In gre ona mene mazat. Ko sem jaz mela pol na sebi vse to, kaj ma ona, mi je blo jasno, kak to, da ji ne gre dol. Majke mi, moja koža dobesedno ni mogla dihat! Kaka kriza, menda sem mela res eno kilo pudra gor, tak da so se mi kr zareze v obrazu naredle tu gor od ustnic (od smejanja). Njima to nič ni, ker sta navajene, ampak jaz nikoli nisem tak ekstremno namazana, tak da mi to ne znese.
Sej tak ko se jaz namažem, gre skoz, razen če plešem, te teče vse po faci, tisto je res bad… Samo jebat ga, kaj češ. Noro se mi zdi, da bi se zdaj nekje na wc-ju, ko so itak povsod gužve, jaz še šla ful nekaj popravljat… noro izpadeš- enkrat sem eno vidla, ko si je nohte lakirala v celi tisti gužvi. Brezzveze.
Ja jst si dam čist mal pudra, pa tud puder v prahu čez… Prej pa jasno še kremo. Drugač ob navadnih dneh nisem namazan, mogoče maskaro, jao, da bi se mogla vsak dan tko packat…
Sam po mojem da je še slabše, če daš več pudra, ker men pol gre v oči, ker dobim čist mastno kožo. Ne vem, mogoče tud nimam pravega pudra…
Forum je zaprt za komentiranje.