kako pokažete pozornost do partnerja?
Kako si z svojim partnerjem izkazujeta pozornost?Ne mislim ravno ob praznikih,pa velika darila….Tako čisto občasno brez kakršne koli obletnice.
Jaz mu sem pa tja kupim kakšno malenkost,čokoladco ki jo ma najrajš,mu na ogledalo preden grem v službo na ogledalo napišem kaj lepega,ali mu to napišem na majhen papirček ki mu ga dam v žep jakne in ko ga najde ga prebere,tko rada bi vidla kako pa vi,da dobim še kakšno idejo;)
Jst se vsako jutro, ko se umijem in on še spi, uležem poleg njega za 5 minut in ga malo počoham, pocrkljam. Tu ne gre za sex ampak čisto muckanje. Skupaj sva že 10,5 let.
Čez dan mu v službo pošljem mailček ali dva z žgečkljivo vsebino v “najinih šifrah”, 1x na mesec ga gola strižem v kadi (mmmm, užitek!); možek pravi, da sploh zato ne hodi več k frizerjem, ker tam nimajo na voljo takega fetiša. Zjutraj in pred spanjem se tudi rada malo požuliva brez hopa cupa, tudi meni pa je v užitek, ko ga gledam, kako uživa, ko mu masiram podplate z dišečo kremico. Občasno mu kot presenečenje pripravim kak dober grižljaj hrane ( obožuje japonsko, arabsko in francosko kuhinjo). Imava 3 male otroke, pa kljub vsemu si vzameva čas zase. Tako “elektrika in hormončki” stalno preskakujejo-že skoraj desetletje.
Jst sm pa vs blažen kadar ni otrok doma pa se mal kmen stisne in me zmasira ,si vzame čas sam zame .Velik rajš vidim da nardi kej sama kot da kup v štacun.Pogrešam pa ko pridem domov kakšen poljub ,objem ,toplo besedo ….
Kako vas pa on crklja? Tu pišete samo kako ve njega. Moški so res eni mački….
ja sam crkljal bi se,sami se pa poredko tega spomnejo…
Forum je zaprt za komentiranje.