izloček
zelo me skrbi saj mi iz nožnice neprestano teče nekekšna bela sluzs , ki se je nikakor ne morem znebiti.je prozorno belkaste barve in zelo lepljiva , nima vonja. stara sem 15 let , menstruacijo imam že 2 leti , še nisem imela spolnih odnosov. prosim pomagajte.
To je beli tok. Pojdi k ginekologu. Beli tok se da odpraviti. Ta čas pa nosi dnevne vložke, saj je zelo neprijetno imeti stalno mokre hlačke. No, vsaj meni.
Punca, ne sekiraj se brezveze, to je čisto običajna stvar ki se ji reče beli tok. S tabo je vse OK. Če bi te pa začelo pečt, srbet al pa da bi bil ta tok neprijetnega vonja, pol je pa šele mogoče kaj narobe.
Tako kot pravi Alja. 🙂 Po opisu sodeč je čisto normalni beli tok. H ginekologu pa lahko greš za vsak slučaj, da preženeš dvome. In, ja, dnevni vložki so zakon. Če mene vprašaš, always discreet air.
jst sm mela včasih kar precej močan bel tok in lani je ratal mal čuden imel je izrazitejši vonj in pa barvo.Ginekologinja mi je predpisala vaginalne globule Flagyl in od takrat dalje je boljše kot kdaj koli prej.Sedaj ga imam izredno malo,nima nobenega vonja in tudi dnevnih vložkov mi ni treba nositi več(sploh je bolše če perilo diha).Res pa je da je ta Flagyl zelo močna zadeva in mislim da lahko narediš kuro z njim samo 2x na leto.Meni pomoje ne bo treba več 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.