Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ukrotiti…

kako ukrotiti…

kožo na obrazu? Če se umijem s kakršnimkoli gelom, ki zahteva spiranje z vodo, se mi začne koža na čelu in po nosu luščiti. Če si takoj namažem s kremo, je v redu (če pa dam na vrh še puder, pa se spet začne vse luščiti). In pika na i je, da se mi po nekaj urah nos, pa tudi čelo (čeprav manj) začne svetit, ker se koža tam strašno masti. Iz ene skrajnosti v drugo!!!! Kako naj negujem obraz in s čim, da bi se znebila teh problemov in da je koža zares čista (ker imam ogrce po bradi in nosu, tudi čelo ni ravno najbolj čisto)?

si že mogoče slišala za kozmetiko Artistry- moja kolegica si je podobne težave odravila prav s to kozmetiko,
lp

si že mogoče slišala za kozmetiko Artistry- moja kolegica si je podobne težave odpravila prav s to kozmetiko,
lp

Jaz sem pa imela podobne probleme z lasiščem. Lasje so bili mastni, obenem so se na konicah strašno cepili, ker so bile le-te suhe, lasišče pa spet polno prhljaja. Menjala sem razne drage šampone, tisti, ki je odpravil suhe konice, je delal še več prhljaja…
Odkar pa imam majhno hčerkico , ki ji umivam laske z otroškim šamponom, ki ga uporabljam tudi jaz, nobenih problemov več. Lepših in bolj zdravih las še nisem imela.
Torej izgleda da ni vse v “kvaliteti” kozmetike, v njeni ceni in “čudežnih ” sestavinah.
Kaj če bi ti poskusila s kakšno nežno otroško kozmetiko (npr Johnson’s) , kar je za občutljive ritke dobro, bo gotovo tudi zate. Pa nekaj časa potrpi in ne uporabljaj pudra, ker ta še bolj zapira kožo in ji ne pusti dihat. Ko se bodo težave popravile, bo koža gotovo tako blesteča, da ti jo bo škoda pod pudrom skrivat.

Lep pozdrav!

ena moja prijateljica jo je ukrotila s pravimi kontrac.tabletk…samo ne vem točno katerimi..posvetuj se s svojo ginekologinjo.

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Jaz bi ti pa priporočila, da greš kar h kozmetičarki. Mislim, da bo znala najbolj svetovati kako in kaj po pregledu tvoje kože.

Lep dan. Nika.

tvoja koža je mastna, kljub temu, da se površina lušči! zato je sploh ne bi smela mazati z mastno kremo. nujno pa ji moraš zagotoviti dovolj vlage. jaz imam podobno kožo in se namažem samo po licih, drugod je tako dovolj zamaščena koža. predvsem ji moraš čimvečkrat pustiti dihati (brez pudra!). ne uporabljaj dodatnih gelov za umivanje, ker še bolj izsušijo kožo. dovolj bo navadna voda. če imaš pa veliko aken in je stvar res huda, obišči dermatologa. ne preizkušaj novih in novih krem in preparatov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close