Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LAS VEGAS

LAS VEGAS

Lepo pozdravljene forumovke!

Spomladi se porocim.Vse lepo in prav,ce ne bi bil moj bodoci moz proti vsem ceremonijam,zlahti…

Padla je ideja,da bi se porocila nekje na samem.Mogoce V Las Vegasu.
Ali ima katera od vas podobne izkusnje?Ve mogoca katera kje na internetu bi nasla kaj vec o tem.

lepo se imejte se naprej

FACE STE!!!!!

http://www.ilovevegas.com

lp

Sm bla (zdej ze) lansko leto v las vegasu. sicer se nism porocila, ampak vseen…
vajina ideja niti ni tak slaba! vsak hotel ima svojo kapelico in so prav lepo urejene. men osebno je bil najbolsi hotel je venetian, tak romanticen in v stilu benetk, v hotelu imas celo kanale z gondolami..

Pozdravljena sungirl!

Ves kaj me zanima?Koliko priblizno vas je stal Las Vegas?

Tam je toliko kapel, da ti ni treba v naprej nič rezervirati. Na poroko se lahko prijaviš kar v hotelski recepciji, kjer ti dajo tudi limuzino. Glede cen pa odvisno v katerem hotelu živiš. Vendar niso pretirano dragi.
Venetian je fajn ja, pa tudi Cezar, Flamingo, sploh pa MGM in Luxor! Noro! Poroke pa so kot po tekočem traku. Vsekakor bosta zapravila za vse skupaj ful manj, kot če bi delala ohcet pri nas! Če gresta za 10 dni…..imata za vse skupaj z kartami vred,poroka,hotel, dovolj kake 600.000,00 sit. Jaz sem bila pred pari meseci z mojo hčero, pa nisva bili ravno skromni in sva imeli 600.000 sit dovolj za vse skupaj, tudi rent a cat in obisk nacionalnih parkov! LP

Jaz sem se sedem let nazaj poročila v Las Vegasu. Bilo je nepozabno in če bi se kdaj spet hotela, bi sigurno stvar ponovila na isti način.

Kristinca, povej kaj več, če se ti da!!!!! Prosim! Cena, pa kako to zgleda, predvsem pa, katere papirje je potrebno urediti že v Slo, da lahko to izvedeš v tujini! :)))))))))))

Hojla!
Pri meni je bilo tako: moj (takrat še fant) mož je bil v ZDA na nekem šolanju, jaz pa sem ga obiskala čez novoletne počitnice za en mesec. No, in po vandranju po ameriki, sva se ustavila za pet dni tudi v Las vegasu. Ideja o poroki se je porodila še doma v sloveniji, tako da sva tudi domače malo pripravila na to.
Poroka je pa izgledala tako: en dan sva si ogledovala kapelice in ko sva našla tapravo, sva se šla zmenit za termin in jo rezervirala. Na dan poroke naju je prišla v hotel iskat bela limuzina, naju peljala malo po Las Vegasu in potem na njihovo sodišče, kjer sva morala predložiti potne liste in izpolniti nekaj njihovih obrazcev (zgolj formalnost), potem pa naju je šofer odpeljal v kapelico… lušten obred, kratek, malo glasbe, slikanje, skratka nič posebnega, podpišeš se na Marrige certificate in to je to…
Koštalo naju je točno 50 $ (najem kapelice) in 20 $ sva dala šoferju limuzine kot napitnino.
Po pošti sva potem v slovenijo prejela originalen ameriški poročni list, katerega sva morala dati uradno prevesti in predložiti na občini da sva dobila še slovenski poročni list.

Skratka, res je bilo nepozabno in bi stvar ponovila tudi še kdaj… ne poroke, bova pa za deseto obletnico obiskala spet Las Vegas in tega se zelo veselim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close