Fantu ne pride
Živjo!
Prijateljica me je prosila, da na forumu vprašam, če ima katera od žensk, ki sodelujejo na njem enako težavo kot ona: njenemu fantu ne pride! S to mojo kolegico ni nič narobe, da že takoj povem, ampak njen fant ima pač ta problem, ki ga je imel tudi že pri prejšnjih puncah. Sicer mu je že prišlo ampak zelo redko in s težavo. Kako bi se dalo pri tem pomagat, ali poznate kak trik ali pripomoček, karkoli?
Hvala!
Prijeten večer!
Na inštrukcije naj ga pripelje. Ali pa sebe… ;)))
NAJ PROBA Z KAJ NOVIM NE PA ISTO
keberček: lepo da si duhovit:)
JANJA: sej njun sex ni dolgočasen al pa kaj takega, sam on ima ta problem že skoz, tud pri prejšnjih puncah ga je imel.
Pozna kdo podoben primer in kakšno rešitev?
Duhovita, duhovita. Sem namreč ženska…
PIŠI NA FORUM GINEKOLOGIJA KJER ODGOVARJA dr. PUŠENJAK, ON TI BO SIGURNO ZNAL OBJASNIT.
Keberček, sorry:)
Karmen, hvala, bom povprašala.
LP
Alicia
malo niže je enako vprašanje, naslov je “predolgo”
Jaz že poznam trik, vprašanje pa je, če ti bo nasvet všeč. Proba naj s fantom, kaj pa drugega? No ja, lahko je problem tudi v navezanosti na svojo mami (bodi pozorna na to, koliko punc je zamenjal in v kakem času).
To sta dva najbolj pogosta problema. Če se mu to kar naprej ponavlja, bi bil pa ja že čas, da vzame v roko kako knjigo. Za začetek vsaj tisto od Košička:”Moški v škripcih”. Ne bo mu škodilo, da bo spoznal svoje potrebe. Fiziološke in psihične. Tvoja prijateljica tega oreha žal ne bo mogla streti sama. Kljub vsej ljubezni ne.
Hvala vsem vam, bom prijateljici povedala kaj ste svetovali in naj pol sama ukrene kar misli.
LP
Alicia
Forum je zaprt za komentiranje.