Orbitrek platinum
Tiste, ki ste ga kupile preko Top shop-a, ali ste zadovoljne z njim, ali je kvaliteten, ali kaj škripa?
Dobrodošla so tudi priporočila drugih znamk orbitrekov s katerimi ste zadovoljne.
Jaz sem ga dobila ravno v soboto, je malo komplicirano sestaviti – mož se je matral ene dve uri. Včeraj sem bila na njemu 15 minut in je treba še ene vijake malo bolj pritrditi pa bo. Moj brat ga je tudi pred enimi tremi leti naročil preko top shopa, še kar redno vadi na njem in ni problema, se je pa tudi na začetku malo zafrkaval z njim, dokler ni vse privito tako kot je treba in utečeno. Garancijo ti lahko podaljšajo na4 leta, če nekaj doplačaš.
Upam, da bo ok.
Lp!
prosim za informacijo
poskušam najti podatek, kakšna je maksimalna obremenitev orbitreka. a zdrži tudi 120 do 130 kg človeka, ki želi shujšati in trenirati na tej čudežni napravi.
hvala za infromacije
Mi smo šli v Hervis in pregledali vse eliptične naprave. Orbitrek je res daleč najcenejši, je pa tudi najslabša možna izbira. Svetujem obisk trgovine in ogled vseh podobnih vadbenih napravic, potem tudi veš, koliko težkega človeka je katera naprava sposobna zdržati.
Na priloženi dokumentaciji piše, da je orbitrek za do 135 kg težkega človeka.
Mene pa zanima, če ima kdo orbitrek, ki ga sedaj prodaja Neckerman. Cena je zdaj 31.000, redna pa 60.000,00 SIT. Kar sem brala je zelo ok, in se ne morem odločiti ali ga naročim ali ne.
Jaz sem ga, pa kar bo, bo. Koliko sem primerjala z drugimi, se mi zdi fajn in kar kvaliteten. Bomo pa videli po prvih vadbah.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.