Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vodni sesalnik Delfin

vodni sesalnik Delfin

Pozdravljene,

kako ste zadovoljne z tem sesalnikom- predvsem z vidika čiščenja preprog, itisonov in podobnih površin? A je treba kupit tudi posebna čistila ali lahko npr. vanish za čiščenje preprog zliješ noter? A je bila krtača za čiščenje oken priložena ali jo moraš kupiti posebej? Mi katera priporoča kakšen drug sesalnik (isti cenovni rang ali cenejši)?
V glavnem, zanimajo me vaše izkušnje s tem sesalcem.

Najlepša hvala za vsak odgovor.

Jaz ga imam in sem z njim zelo zadovoljna. Vzela sem ga v Harvey-Normanu, ko so imeli akcijo in si za 60.000 sit dobil zraven še globinsko stepalno krtačo. Nastavek za šipe pride itak zraven.
Za čiščenje tapisona in tepihon- zelo OK. Ima le to slabo lastnost, da je zelo glasen.- ne vem pa , kako so glasni drugi vodni sesalniki.
Za tako ceno definitivno ne moreš dobit nič boljšega. Pa tudi ne verjamem, da je batagelov sesalec, ki je mimogrede še enkrat dražji tudi še enkrat boljši.
Kom imaš enkrat delfina doma šele vidiš, kakšna svinjarija je v tleh.

LP, September

Pozdravljene!

Iz lastnih izkušenj vam svetujem, da si nabavite aparat KIRBY! Tudi sama sem bila na predstavitvi tega aparata v Zagrebu! Vam rečem iz prve roke da je res vreden denarja. Ni navaden aparat, ker z njim lahko delate skoraj vse. Dela skoraj sam le roke portebuje za opravljanje! Posebej ga svetujem tistim družinam, kjer so asmatiki. To ne govorim kar tako saj sem tudi sama uporabljala kirby-a, službeno sedaj pa žal ga zaradi finančnih težav še nimam doma. Ko bodo finance ok si ga 1000% nabavim!

ČE IMATE MOŽNOST VAM SVETUJEM, OGLEJTE SI VSAJ PREDSTAVITEV TEGA APARATA IN SE SAME PREPRIČAJTE O KVALITETI!

Lep dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close