OTTO – plačilo z p. kartico
Dan!
Zanima me, če je že katera plačala pri OTTU (www) s plačilno kartico. Sprašujem zato, ker meni kar naprej javlja napako oz. trenutno nismo dosegljivi.
Zanima me, ali se ne da ali pa mora biti človek brezmejno vztrajen.
Hvala za vaše izkušnje! Pozdrav!
Otto se mi je tak zameril, da ne vem, če še bom sploh kdaj tam naročila. Naročla sem plašček, pa čakam že skoraj tri mesece! Klicala sem že 2x, pa zmeraj rečejo, da naj pričakujem v roku enega tedna, da bo. Samo nakladajo, dovolj jih imam.
Vem, da ti nisem odgovorila na vprašanje!
Naroči preko telefona.
Dostavo imajo pa zelo čudno. Jaz na en pulover čakam že dva meseca. Januarja ko bo poletni katalog ven prišel, bo treba kopalke takoj naročit, da jih do avgusta ( ko grem na morje) dobim.
Jest tud čakam na en pulover že dva meseca, tako, da nevem če sploh bo:(
Zivjo
Sicer sama velik narocam prek OTTA in to tud na kartico ne vem nikoli nisem imela problemov in sem vse dobila.Jaz z Neckermanom nisem prevec zadovljna!Je pa rs da za OTTO sem cakala skoraj 4 tedne predn sem blago dobila!
Ce si poskusila narociti preko interneta, sem imela tudi jaz tak problem. Vse podatke sem ze vnesla, na koncu pa mi je napisalo isto. Posledica: nekam sem jih poslala, ker nimajo postimane strani, za moje narocilo pa se lahko obrisejo pod nosom. Samo cas so mi zapravljali.
Forum je zaprt za komentiranje.