Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za lizača

Za lizača

Bedak si lizač!
Slina se prehitro posuši in če se nikoli nisi slišal je v slini veliko bakterij in jaz osebno se znotraj vagine že ne bi s tem mazala, ker se v sex shopih dobi kakšen bolj primeren izdelek kot pa slina in tud če ne bi bilo bakterij a naj se vsakič ko gre ven in notr mal popljuvam? -:)

Bejž na kak forum, ki je za moške in ne pametuj na ženskem ker mamo mal več pojma, kaj nam paše in kaj ne.
Lp,KlaRa

A spermo pa imaš rada. Včasih jo tudi malo poližeš pa to ni nič takega. Mislim meni se slina ne zdi prav nič umazana.

Tudi meni ne.
Ok, umrli bomo vsi, eni pač bolj zdravi kot drugi, ampak vseeno bi rada nekaj imela od življenja kot pa le zdravje. 🙂

Mislim!!!!!!!!!! Po tvoje so v slini bakterije?? Kaj pa,če se ti kdo z jezikom nad češpljo spravi……..aja…….ti tega ne delaš,ker te lahko okuži!!!!
Vseeno,je pa to kar sem rekel glede sline odlična stvar in jo,če je potrebno vedno prakticiram,pa veliko boljše je kot vsak vlažilni gel.

Jaz tudi za ziher lahko trdim, da se to z slino prakticira, pa da deluje. 🙂

No, dobro, saj vsakemu paše svoje, nekomu se zdijo nekatere stvari popolnoma normalne, drugemu pa popolnoma odvratne.

Samo mislim KlaRa, da Lizača ni bilo potrebno tako skritizirat, ker res ni rekel nič tako hudega- vsaj za moje pojme ne.

Lp

Se popolnoma strinjam s Klaro glede sline ( pazi!Samo glede bakterij v slini )Baje so usta najbolj umazan del telesa, pri zdravem človeku pa ima urin manj bakterij kot slina.Mislm pa da bi se samo nenormaln človek zaradi tega odpovedal oralnemu sexu .Sej še noben človek ni umrl zarad lizanja!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close