Svinčnik za nohte
Za darilo sem dobila med drugim tudi en svinčnik za nohte. Ker se sicer ne ličim in o teh rečeh vem bore malo, nimam pojma kako ga uporabit. Še to: je bele barve, gor piše, da se ga pred uporabo zmoči.
Torej, a mi lahko katera pove, kje se s tem svinčnikom barva in za kaj je dober.
Hvala, lp.
Sicer tega svinčnika ne uporabljam, samo kot se meni zdi, si s svinčnikom pobarvaš spodnjo stran nohta-konico.
Ja ta svinčnik je za to kar je napisala Venera, nekako dobiš podoben učinek kot pri francoskem načinu, ko lunco na koncu nohta pobarvaš belo!
LP
Ja točno. Spodnjo stran nohta si pobarvaš s svinčnikim in imaš konice bolj bele. Če imaš zelo dolge nohte, si lahko čez svinčnik na spodnjo stran nohta naneseš še prozoren lak, da ti bo dalj časa obstalo. Načeloma se to uporablja, kadar kam greš, ker se doma drugače če kaj delaš v vodi hitro odstrani. Torej trenutni izgled. Za hitro pomoč pri lepih nohtih zelo dobra zadeva. (približno kot francoska manikura samo da je hitrejša, cenejša in manj obstojna).
jaz uporabljam ta beli svincnik in je super! barva mi zdrzi priblizno tri dni,potem pa postopek barvanja konice ponovim..ne vem no,jaz sem s svincnikom veliko bolj zadovoljna kot pa z barvanjem konice nohta z belim lakom (vsaj kar se francoske manikure tice).
Forum je zaprt za komentiranje.