Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženska ejakulacija

ženska ejakulacija

Kake izkušnje imate s tem? Jo doživi katera?
Je bilo o tem v zadnjem Studiu City, pa dajmo še tukaj malo podebatirat, se mi zdi, da je to precej zapostavljena in neznana tema, nekateri(-e) celo niti ne vejo, da obstaja!!

P.S. kako se vam zdi tisti Peter Mlakar? Meni je tako nagravžen, da sploh ne najdem besed… pa kaj se on norca dela ali kaj ali je res takšen? Tisto njegovo pretvarjanje, da je nekaj posebnega, nek čudak, tisto počasno govorjenje… uh, kar mravljince dobim, ko ga vidim ali slišim…

Sem že doživela in to že pred približno 15 leti, ko sem bila v bistvu še dosti neizkušena in nevedna. Mi je partner takrat rekel, da mi je zgleda “mal ušlo” in sem se od takrat naprej načrtno zadrževala, da do tega ni več prišlo, ker sem tudi sama začela razmišljati, da sem se malo “polulala”. Kakšno zapravljanje časa in užitka! Mi pa včasih še vedno tako “pride”, kadar se samozadovoljujem, tako da del užitka ostaja…

Ah Petra Mlakarja pa ne resno vzet – je moja daljna žlahta in vem, da ga tudi doma ne jemljejo resno … je tak kot je – spremenil se ne bo nikoli, ga pa tudi jaz ne morem gledat po TV-ju, mi je prevelik snob.

Mlakar – gnus. Ker pikce dobim ko ga kje vidim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close