Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj lahko stori kolegica?

Kaj lahko stori kolegica?

Moja kolegica je naredila eno neumnost, kar sem ji tud povedala, ampak ker vsak dela napake, ji ne mislim očitat, ampak ji hočem pomagat. Zaupala mi je, da so šli enkrat njen ljubček, ki ima punco, ona in moj bivši fant k mojemu bivšemu domov, po žurki, pili so še tam in je moj nekdanji zaspal, ona in njen ljubček sta se pa spravila k stvari… In ju je začel moj bivši fant na skrivaj snemat. Ko je že vse glavno dogajanje posnel, je ona opazila kamero in lučko na kameri. Takoj je hotela vedet, kolk je posnel, on pa je rekel, da ni kasete v kameri in da se ne more snemat. In da lučka kar tako gori. Slučajno tud vem, da ma digitalno kamero in itak ni na kaseto…. Mislim sploh, kako je lahko tok naivna, da mu je šla verjet.

Te stvari nikomur ni kazal, mogoče so jo gledali v ožji družbi, da nebi kdo zvedel, ker ma on tip punco… Sam men je pa pravil, da je dva posnel na skrivaj, ni mi pa povedal koga, pa ve, da njo poznam. Sam njo je vseen strah, da ne bi ta posnetek prišel v kake napačne roke. Na internet npr… In ko smo zunaj, jo pred veliko množico ljudi sramoti, kolk plača za kaseto…

Kaj lahko stori? Kaj če se recimo posnetek kje znajde, al pa če ga da komu za gledat? A ga lahko toži?

Slučajno mi je pa, tud danes (naključje) kolega pravil, da so enkrat doolgo nazaj tud njega posneli na skrivaj z eno bejbo v kopalnici in tist posnetek naj bi še obstajal… Lahko bi ona to dobila in njega nazaj izsiljevala, sam po mojem si bi on prej želel da bi vsi videli posnetek…

Ne glede na to, kaj je počela tvoja kolegica in s kom, noben nima nobene pravice izkoriščati njene zasebnosti. To je tudi zakonsko urejeno (zakon o varovanju osebnih podatkov, kazenski zakonik).

Prijavi naj ga policiji. Prvič, ker je nezakonito zbiral osebne podatke. Drugič, ker jih ima še vedno nezakonito shranjene (se pravi ima jih sigurno na PC-ju), in tretjič, ker jo izsiljuje, za kar ima punca mnogo prič. Pri izsiljevanju ni nujno, da gre za denar, dovolj je že, da ji povzroča psihične bolečine. Kar očitno počne z veliko užitka in na očeh širše javnosti.

Kakšne bodo posledice? Zasegli mu bodo računalnik, izsiljevanje pa je itak kriminalno dejanje in bo proti njemu uveden kazenski postopek.

Jaz bi na mestu tvoje prijateljice požrla slino in ga takoj prijavila, ne pa da se boji in cvika a bo ta gnoj šel kam s tem filmom ali ne.

Ta tvoj fant (kako si lahko z njim????, če je taka gnida?) pa upam, da v svoji očitni bebavosti in pokvarjenosti ni šel tako daleč, da bi filmček še komu distribuiral ali ga s kom gledal. Ker potem je pa v večjem zosu, kot si je lahko kdaj predstavljal. In ti tudi, ker za njegovo početje veš, pa ne ukrepaš.

Sorry, sem šele zdaj ugotovila, da je to tvoj bivši. Čestitam, da si se ga znebila. Vse ostalo kar sem napisala, pa vseeno drži. Vključno s tvojo vlogo!

Ja tale tvoja kolegica je pa res ena kokoško…ampak sorry izrazu,ampak res…

Zakaj pa ni že takrat vzela kasete?

To je moj BIVŠI tip… Pustila sem ga leto in pol nazaj, tud men ne da mira, sam takrat ko sva bila skupaj, vsaj ni imel kamere. Aja, sej že veš 🙂

Raj ne govorim, kaj vse je men naredil, tud razne scene v javnosti, po mojem so si vsi mislili, da sem kokoš, sam so sedaj ugotovili, da si on pol stvari izmišljuje in so vsi, čist vsi na moji strani in me podpirajo, dvignejo samozavest. Res so super 🙂 Jaz sem se pa itak naučila, da je pri njem najboljša stvar, da se delaš, kot da ga nikol v življenju nisi videl, ker pol je nekako užaljen, in pol to nanj deluje tako, da ma usta zaprta… On to, da je skakal ponoč okol moje hiše, pa je moja mama klicala policijo, razlaga okol, da je blo romantično…. kreten…

Tjaška, žal je digitalna kamera. To ma verjetn eno tako malo diketko not, kot pri fotoaparatu? Ne vem točn, sam verjetno tud če bi bila, pa če jo je res posnel, bi bilo ob dveh moških (mogoče je bil on drug na njegovi strani) nemogoče…

Ej koka hvala ti za ideje, če bo še karkoli, ga bo prijavila (ji bom predlagala), pa ji grem za pričo in s tem lahko jaz poravnam z njim še stare račune. Mislim, sploh jo bom probala prepričat, da to takoj naredi.

Ja moja kolegica, res v takem primeru izpade kot kokoška. Kdor je ne pozna, jo obtožuje, ampak jaz vem, da se ji je v življenju zgodilo marsikaj hudega in potem na silo išče ljubezen, tam kjer je ne more dobit in pol še bolj rine v težave.

Še eno vprašanje. Tip razlaga okol podrobnosti iz najinega spolnega življenja. Men je vseen, če vsi na svetu vedo, da sva imela odnose, itak je on moj bivši tip in logično, da ga nisem gledala. Ne maram pa, da razlaga podrobnosti, 90% si izmisli. A ga lahko za takšno početje tud prijavim? (mam ful velik prič, ki so na moji strani)

Daj ji za prebrat tele maile. Saj vsi kdaj napravimo kako neumnost, zaradi katere se kasneje slabo počutimo, ampak to je stvar nas samih. Prostovoljen seks odraslih oseb (vezanih ali prostih, v dvoje ali v troje, grupno, na samem ali pod kamerami) pri nas ni kaznivo dejanje. Izsiljevanje pa je. Tvoja dva “prešuštnika” se nista prostovoljno znašla pod kamero. In zgolj zato, ker imata slabo vest sama pri sebi, še ni razloga, da bi si zaslužila, da ju en psihopat izsiljuje. Še dobro, da je tvoja mama takrat prijavila, da se potika pod tvojim oknom. To pomeni, da ima na policiji že kak zaznamek, zato bodo prijavo tvoje prijateljice vzeli samo še toliko bolj resno. Zanima me pa še nekaj. Kako to, da je v paniki samo tvoja prijateljica? Kaj pa tip? A mu je vseeno?

Lahko ga tožiš za klevetanje.

>Zakaj pa ni že takrat vzela kasete?

>>Slučajno tud vem, da ma digitalno kamero in itak ni na kaseto…

On drug tip, ma punco. Moj bivši, je zarad določenih koristi z njim kolega. In bo pazil samo to, da posnetkov ne vidi njegova punca. Njegova punca je ne toliko lepa, ampak je izobražena, diplomirala bo letos , ma svoj avto, stanovanje… itak mu ni vseen, da bi jo izgubil 🙂 Če je ne bi mel, bi te posnetke po mojem že vsi videli…

Jaz vem, da mi tip hoče nekaj naredit, ne da bi me pretepel, ali kaj tekega, me je pa hotel prisilit v odnos, ko sem prišla po svoje stvari (sama, res sem bla neumna) in me ga je na nek način strah. Dokler ne bo dosegel svoje, ne bo odnehal. Jezi ga, ker v resnici nisem neumna, kot on govori, ker sem trden karakter in me nič ne prizadane, pa to, da je vedno več ljudi na moji strani. Jezi ga tud to, da sem ga pustila, pa da ne more dosečt tistega, kar bi rad. Zato mi počne takšne stvari, sam absulutni zmagovalec ne bo nikol, ker že to, da je vedno več ljudi na moji strani, govori o tem, da sem bližje zmagi jaz. Zmagala bom pa takrat, ko bo on odnehal, odnehal bo pa sam takrat, ko se bo nečesa ustrašil. Pretepst ga ne mislim dat, ker jaz zmagam na zakonit način. Skrivat celo življenje pred njim se ne mislim, to zame pomeni poraz in to potem vpliva na moj ego. Hodit mislim z dvignjeno glavo okol, ker v bistvu tud nikomur nisem nič naredila, vse kar je je to, da se znam postavit zase in da nekaterim to gre v nos.

AAA po mojem so take dsketke kot na digitalnem fotoaparatu, al pa prek kabla na računalnik zveže kamero, sam pol bi mu mogla kamero vzet… Ne spoznam se na te stvari. V glavnem ona je res lahko mislila, da ni kasete, ker je pričakovala tako veliko stvar, te ji pa ni mogel pokazat, ker je ni.

ja take majhne diskete oz. memory stick

Glede kasete po moje ne moreš narediti nič,vprašanje na koliko CD-jev jo je že prekopiral. k njemu v stanivanje in na računalnik policija ne more kar tako…..najprej mora podati proti njemu kazensko ovadbo na policiji,predno pride ovadba do preiskovalnega sodnika traja najmanj 2 meseca,potem pa je tukaj vprašanje ali on ovadbo sprejme ali jo pa zavrže. Kot se vidi v tvojem primeru to ni neka hudo nujna stvar,tako,da naloga za hišno preiskavo ne bo tako lahko dobiti,vprašanje je če ga bodo sploh dobili…in kaj si dosegla s tem…praktično nič!!! če je pa ta tvoj bivši tipček vsaj malo pameten lahko vse skupaj dobro skrije,tako,da nobeden ne bo nič našel….in zopet nisi nič naredila!!
Obstaja pa varianta z malo pokvarjenosti in zvijačnosti,da ga sama pripraviš do tega,da ti da kopijo posnetka,seveda,če ti je sploh do tega.
Če ti pa tipček ne da miru,obstaja veliko načinov,da ga prepričaš naj ti da mir. Pa začni ti širit preko prijateljev govorice naokoli kako slab je v postelji,da ima čisto majhnega prijatelja,da je v sexu končal v dveh minutah,da še slabšega nisi imela……da si vedno upala,da bo bolje,na koncu si ga pa zapustila,ker nisi več zdržala njegove samovšečnosti in ,da ti je vedno govoril,da je najboljši ljubimec na svetu. KAMEN SE S KAMNOM ZBIJA!!

Njega med sexom na skrivaj posnamite in ga potem izsiljujte.

Vsekakor njega in to z enim tipom…..baje je v vsakem moškem nekaj homoseksualca…..pa mu nastavite enga lušnega tipčka,mogoče bo pa zagriznil….

Povedala ti bom zgodbo nekega dekleta, potem pa presodi kako in kaj.

Bila je porocena, in imela je razmerje z nekom in to baje vec kot leto dni, med seksom sta zganjala vse mogoce, tudi slikala sta se in te slike je hranil on, Prislo je do konca, razsla sta se na njeno pobudo in on je slike objavil na netu na neki spletni strani.Ona to izve in poskusila je vse, od kriminalistvov, do policije, ne vem koga, nihce ji ni pomagal,nazadnje ji je pomagal en tujec, clovek, ki je “heker” in je to stran pobrisal, da so slike izginile.
Saj ves kaksen je nas sistem, se mora nekaj zgoditi, da potem reagirajo, pa se takrat je potem prepozno, ker je skoda ze storjena, pa se predtavljal si, kako se bo pocutila, ko bo morala razlagati podrobnosti o svojem pocetju.
Ne vem ce je ta zgodba resnicna, tko so mi povedali, pa vendar bi ji jaz verjela.
Kaj naj naredi, v bodoce naj ne bo vec taka naivka, njega naj pusti sedaj pri miru, ce pa bi res do cesa prislo, sele takrat naj reagira.Ke ce ga bo izzivala , zna on zaradi tega res se kaksno uspict, mogoce bo pozabil na vse to, zelim ji, da bo unicil vse to,ampak dvomim.Zanima pa me,kaj na vse to pravi tisti s katerim je posneta na kameri, je kar tiho, zakaj ne gresta skupaj k snemalcu in zahtevata svoje nazaj.In zakaj zaboga ni to nardila ze takoj ko je videla da ju snema, jao,jao.
Ma ej,tole je zelo delikatna stvar, ki ji lahko unici zivljenje, previdna naj bo in naj se ornk z nekom posvetuje kaj narest, mogoce z nekom, ki ima izkusnje ze s takim primerom…

Vidim da se velika večina nasvetov nagiba v eno stran. Narediti nič, ali pa narediti enako pizdarijo nazaj. Zelo modro, zelo potuhnjeno! Potem pa ni čudno, da taki osebki lahko prosperirajo. Ja če je pa že tako, potem pa priporočam eno barabo s črnim pasom iz karateja, ki bi postoril umazano delo 🙂 preštevanja in lomljenja rebrc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close